Ηράκλειο: Τον περίμενε στο ραντεβού με τη μαγκούρα … και τον έστειλε στο νοσοκομείο!


Ένα σοβαρό περιστατικό με μαγκούρες, το οποίο οδήγησε στο νοσοκομείο έναν 23χρονο Ηρακλειώτη σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε χωριό του νομού Ηρακλείου

Το θύμα της επίθεσης είναι ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο 23χρονος βρέθηκε σε ένα γλέντι σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου όπου είχε πάει μαζί με την παρέα του. Εκεί, όπως τονίζουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συναντήθηκε με έναν κοντοχωριανό του (από την επαρχία της Βιάννου), με τον οποίο δεν είχε διαφορές από το παρελθόν.

Λίγο πριν αναχωρήσει ο 23χρονος με την παρέα του, ένας εκ των φίλων του του είπε ότι ο κοντοχωριανός του ήθελε να μιλήσουν. Πράγματι ο 23χρονος πήγε ανυποψίαστος και τον ρώτησε τι είναι εκείνο που θέλει να του πει κι εκείνος φέρεται να του είπε ότι θα πρέπει να λογαριαστούν.

Του έδωσε ραντεβού

Όπως είπαν συγγενείς του 23χρονου, αλλά και αστυνομικοί που χειρίστηκαν το περιστατικό, ο φερόμενος ως δράστης έκλεισε ραντεβού με τον νεαρό Ηρακλειώτη σε περιοχή της Εμπάρου.

«Ο συγγενής μου δεν είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή της προθέσεις του. Σκέφτηκε ότι υπάρχει μία παρεξήγηση που θα πρέπει να επιλυθεί και γι αυτό του είπε ότι θα πάει στο ραντεβού, χωρίς να περάσει καν από το μυαλό του, ότι του την είχε στημένη» σχολίασε στενό συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου.

Την επόμενη ημέρα από το γλέντι και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή απογευματινές ώρες δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο σημείο όπου είχαν πει.

«Με το που πήγε ο 23χρονος, ο δράστης τον περίμενε με μία μαγκούρα και μόλις τον είδε τον χτύπησε στο κεφάλι. Δέχτηκε τουλάχιστον τρία με τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι. Έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε, πλημμυρισμένος από το αίμα, ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Ο συγγενής μου κατάφερε μόνο να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του και να τον ενημερώσει που βρίσκεται και σε τι κατάσταση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία τρεις ημέρες».

Για τα μάτια μιας γυναίκας

Νοσηλευόμενος ο 23χρονος έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς, στους οποίους κατονόμασε το άτομο που τον χτύπησε, αλλά και τους λόγους του άγριου ξυλοδαρμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε ότι ο συγχωριανός του τον χτύπησε επειδή κατά το παρελθόν είχε σχέση με μία κοπέλα, με την οποία ο δράστης διατηρεί πλέον σχέση. Αστυνομικοί από το Τμήμα Βιάννου μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε αναζήτησαν τον δράστη στο σπίτι του αλλά και σε άλλα σημεία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.

Πηγή: patris.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ