Εθνική Ελλάδας: “Βυθίστηκε” στην Τουρκία. Γκολ της τιμής από Κουρμπέλη – videos


Η Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στον φιλικό αγώνα με την Τουρκία και άργησε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από τους “γείτονες” μέσα στην Αττάλεια.

Δύο γρήγορα γκολ έκριναν την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Τουρκίας, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2020, όπου η «γαλανόλευκη» αγωνίστηκε με πολλούς νέους παίκτες και τους Πασχαλάκη – Ντουρμισάι να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ των Ουντέρ και Καραμάν, αλλά προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και βελτίωσε αρκετά την εικόνα της.
 

 

Θα μπορούσε να ξαναμπεί μάλιστα στο ματς λίγο μετά, αλλά το εξαιρετικό σουτ του φορμαρισμένου Ανδρέα Σάμαρη, σταμάτησε στο δοκάρι του Τσακίρ.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στη συνέχεια, με τον Φορτούνη να χάνει την καλύτερη εξ αυτών, με σουτ στο 40′. Τελικά το γκολ ήρθε για την Ελλάδα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς, με τον Κουρμπέλη να γράφει το τελικό 2-1, αφού αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του παιχνιδιού.
 

 Οι συνθέσεις στο Τουρκία – Ελλάδα

 
Τουρκία (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν, Καγκλάρ, Αϊχάν, Σανγκαρέ, Μεράς, Οκάι, Τουφάν (46’ Οζιακούπ), Ουντέρ (80’ Μπελόζογλου), Γιασιτσί, Καραμάν (46’ Ομούρ), Τοσούν (56’ Γκιουβέν)

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Πασχαλάκης, Μαυρίας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Κούτρης (46’ Σταφυλίδης), Σιώπης (75’ Μάνταλος), Βαλεριάνος (54’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (65’ Ντουρμισάι), Πέλκας (46’ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.
 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ