Τι είδους εραστής είναι; Ρωτήσαμε τα άστρα να μας πουν!

zodiac

Παιχνιδιάρηδες, σοβαροί, περιπετειώδεις, ρομαντικοί, πιστοί ή έτοιμοι για φλερτ ανά πάσα στιγμή; Πώς είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού στη σεξουαλική τους ζωή; Ας δούμε τι λένε τα άστρα και θα διαπιστώσουμε αν λένε αλήθεια…

Είτε έχουμε μία μακροχρόνια σχέση είτε μόλις τον γνωρίσαμε, ας δούμε αν η εμπειρία μας μαζί του ταυτίζεται με ό,τι «υποτίθεται» ότι χαρακτηρίζει το ζώδιό του. Έτσι κι αλλιώς, το σεξ θέλουμε να είναι διασκέδαση και πάθος, οπότε αφήστε τα άστρα να μας «καθοδηγήσουν» στον σωστό… δρόμο!

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Αν συναντήσατε έναν Κριό, να ξέρετε ότι υπάρχει συνεχώς μία αίσθηση πρόκλησης στο καθετί! Το σεξ για αυτούς είναι ένα κυνήγι και μία κατάκτηση και φυσικά η ιδανική τους θέση είναι να βρίσκονται πάντοτε από πάνω. Επειδή, επιπλέον είναι αυθόρμητοι εραστές, ένας Κριός μπορεί να το κάνει πάντα και παντού! Θα πρέπει να είστε έτοιμες ανά πάσα στιγμή!

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Δύο βασικά χαρακτηριστικά για έναν Ταύρο είναι το δούναι και λαβείν τόσο στη συναισθηματική όσο και στη σωματική πλευρά. Διαθέτουν ένα ένστικτο στην κατανόηση πώς να κάνουν την παρτενέρ τους… ηφαίστειο και χρησιμοποιούν τις τεχνικές τής αποπλάνησης: αναμμένα αρωματικά κεριά, αφροδισιακά φαγητά, ανάλογη μουσική, ώστε να φτιάξουν ατμόσφαιρα. Ακριβώς, λόγω της ευαίσθητης φύσης του, ένας Ταύρος προτιμά την παραδοσιακή προσέγγιση και για να κάνει έρωτα του αρέσουν τα προκαταρκτικά.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Παιχνιδιάρηδες και πάντοτε έτοιμοι για φλερτ, οι άνδρες Δίδυμοι λατρεύουν την εναλλαγή παρτενέρ… έως ότου βρουν την κατάλληλη. Χρειάζονται να αισθάνονται συνεχώς κάτι που να προκαλεί το μυαλό τους, τους αρέσει η ποικιλία και το αχαλίνωτο πάθος για να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Δεν παραδίδονται εξ ολοκλήρου στο σεξ και τρελαίνονται για το απρόοπτο και την ποικιλία στις στάσεις… Αν θέλετε να τον ξετρελάνετε, ξεχάστε τα κλασικά!

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ένας Καρκίνος σπάνια θα ασχοληθεί με το σεξ της μίας βραδιάς. Αντίθετα, είναι από τους άνδρες που θέλουν πρώτα να αισθανθούν μία πιο προσωπική συναισθηματική σχέση πριν πάνε στο κρεβάτι. Αλλά μόλις νιώσουν την αφοσίωση, είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν σεξουαλικά κάθε ανάγκη της αγαπημένης τους. Ένας Καρκίνος μόλις βρει την κατάλληλη παρτενέρ θα δοκιμάσει κάθε είδους στάση, ακόμη… και τα ακροβατικά!

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Ο Λέων είναι περιπετειώδης, διασκεδαστικός και πολύ ενεργητικός στο κρεβάτι… Το κυριότερο; Του αρέσει να στήνει θεατρικά «σκηνικά». Σκεφθείτε σαμπάνια και όστρακα, σατέν σεντόνια και βιολιά να παίζουν στο βάθος… Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι το αγαπημένο τους στάδιο (οπότε, το «ένα στα γρήγορα» είναι εκτός θέματος!), ενώ δεν θα τον πείραζε και ένας καθρέφτης για να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα…

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Οι Παρθένοι είναι μεθοδικοί και έχουν τακτική και στρατηγική, κάτι που τους κάνει ακαταμάχητους εραστές. Αν και δεν κάνουν εύκολα άμεσες δηλώσεις αγάπης, δείχνουν έντονα τα συναισθήματά τους στην κρεβατοκάμαρα. Το μότο τους είναι: «η πρακτική εξάσκηση είναι αυτό που μας φθάνει στην τελειότητα», άρα η παρτενέρ τους πρέπει να είναι έτοιμη να επιδείξει υπομονή και διάθεση για… μάθηση!

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Οι άνδρες Ζυγοί αναζητούν μόνιμα το άλλο τους μισό για να αποκτήσουν την πολυπόθητη ισορροπία. Επιθυμούν το σεξ να είναι πόθος και για τους δύο αλλά και δίκαιο και ισόρροπο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ικανοποίηση στο έπακρο, αλλά περιμένουν το ίδιο σε ανταπόδοση! Γι’ αυτό οι άγριες ή επιθετικές κινήσεις είναι ό,τι θα τους «σβήσει» τις μηχανές… Μπορείτε ίσως να υποθέσετε ποιος είναι ο αγαπημένος τους αριθμός… που ισοδυναμεί με την ανάλογη σεξουαλική στάση!

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Πάθος, πόθος, ένας τύπος που τα σαρώνει όλα σε κάθε πτυχή της ζωής του, και φυσικά διεκδικεί την ηγετική θέση παντού, άρα και στην κρεβατοκάμαρα! Ο άνδρας Σκορπιός θέλει να έχει τον έλεγχο και επειδή δεν μπορεί να εκφράσει εύκολα τα συναισθήματά του, το κάνει μέσω του σεξ. Να ξέρετε ότι η ιδανική στάση για να κάνετε έναν Σκορπιό να αφήσει ελεύθερα τα συναισθήματά του είναι να παίξετε τον ρόλο της Αμαζόνας!

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Με τη φήμη ότι πρόκειται για τους τυχοδιώκτες του σεξ, όλα είναι κατάλληλα και το πεδίο ελεύθερο, αν συναντήσατε ένα άνδρα Τοξότη! Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι σημαντικά γι΄ αυτόν, ενώ τα παιχνίδια κάθε είδους του προκαλούν ενδιαφέρον και διασκέδαση. Ο Τοξότης είναι ένας… αθλητής του σεξ, οπότε ετοιμαστείτε για μαραθώνιους και ατελείωτες βραδιές!

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Όταν πρόκειται για έρωτα και σεξ, ένας Αιγόκερως δεν το παίρνει ποτέ αψήφιστα! Με έντονη δύναμη και ενστικτώδη αισθησιασμό, ο άνδρας του ζωδίου λατρεύει να κάνει έρωτα αργά, αισθησιακά, απολαυστικά. Ενώ η αυτοσυγκράτησή του, του δίνει τη δυνατότητα για μακράς διάρκειας… επιδόσεις!

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Το ανοιχτό μυαλό και η φαντασία είναι βασικές ιδιότητες ενός Υδροχόου. Τίποτα δεν τον «φτιάχνει» περισσότερο από μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ ταυτόχρονα αναζητά μία ευαίσθητη και πιστή σύντροφο, που όμως να μην είναι καθόλου κτητική! Ακριβώς μάλιστα επειδή αναζητά σχέσεις με νόημα και ουσία, η αγαπημένη του στάση στο κρεβάτι είναι πρόσωπο με πρόσωπο…

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Γεμάτοι κατανόηση και ανεκτικότητα, οι Ιχθείς είναι οι εραστές που νοιάζονται να δώσουν χωρίς να περιμένουν να πάρουν. Είναι αυθόρμητα ρομαντικοί, αλλά την ίδια στιγμή διαθέτουν πολλή φαντασία και διάθεση περιπέτειας στον σεξουαλικό τομέα. Ο άνδρας αυτός αισθάνεται τον πόθο να δώσει ικανοποίηση χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ