Big Brother: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο παίκτης του ριάλιτι (Video & Photos)


18 χρόνια μετά το Big Brother πώς είναι ο Κώστας Μπόβολος και τι κάνει σήμερα;

Ο πρώην παίκτης του Big Bother έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τι κάνει σήμερα αλλά και το γάμο του που έγινε πριν λίγο καιρό.

Ποιος ξεχνά τον Κώστα, τον γοητευτικό παίκτη του ριάλιτι που ήταν το πειραχτήρι της παρέας;

Ο Κώστας μίλησε για τη συμμέτοχη του στο ριάλιτι του ANT1, στο Big Brother: «Έχω να βγω στην τηλεόραση 18 χρόνια! Μετά το Big Brother έκανα μία εκπομπή με τη Μαίρη Σκορδου, σχολιάζαμε το Big Brother 2. Όταν πήγα στο Big Brother ήμουν 25 ετών! Έβλεπα το Ιταλικό Big Brother όποτε μπήκα για να ξεκουραστώ γιατί δούλευα 2 χρόνια ασταμάτητα, όποτε έκατσα 101 μέρες και έκανα διακοπές! Ήξερα ότι ήμουν αναλώσιμος, πέρασα πάρα πολύ καλά. Με χρησιμοποίησαν και τους χρησιμοποίησα! Όποιος νομίζει ότι αυτό το πράγμα θα υπάρχει εσαεί είναι καταδικασμένος να τη πατήσει!»!

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας, ο οποίος παραμένει και μετά από 18 χρόνια κούκλος; Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha: «Μένω στην Άρτα, παντρεύτηκα πριν από 1 μήνα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα έναν κόσμο αλλαγμένο! Εάν πήγαινα τώρα σε ένα ριάλιτι θα ήμουν υποψιασμένος, τότε δεν ξέραμε τίποτα!».

Δείτε πως είναι σήμερα ο Κώστας Μπόβολος από το Big Brother, φωτογραφίες από την καθημερινότητά του αλλά και την κούκλα γυναίκα που παντρεύτηκε!

Ο Κώστας Μπόβολος μιλά για την καθημερινότητά του μετά το ριάλιτι, πώς είναι η ζωή στην Άρτα και όπως θα δείτε κορίτσια παραμένει γοητευτικός ο πρώην παίκτης του Big Brother!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ