Παντρεύεται και δείτε το bachelorette party της στις Σπέτσες λίγο πριν το γάμο της (Photos)


Παντρεύεται στην Άνδρο αλλά το bachelorette party το έκανε στις Σπέτσες.

Σε λίγες μέρες θα ντυθεί νυφούλα και είναι όλα έτοιμα για τον λαμπερό γάμο της! Μάλιστα, μετά το γάμο θα ακολουθήσει η βάφτιση του γιου του ζευγαριού!

Ο λόγος για την Μαρία Λουίζα Βούρου και τον Γιάννη Παπαγεωργίου οι οποίοι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μετά θα βαφτίσουν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιάσονα.

Όπως είναι γνωστό, η Μαρία Λουίζα Βούρου ταξίδευε αρκετά συχνά το προηγούμενο διάστημα στην Άνδρο για τις προετοιμασίες των δύο μυστηρίων.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν τον γάμο, η Μαρία Λουίζα Βούρου έφυγε για Σπέτσες με τις φίλες της προκειμένου να κάνει το bachelorette party της!

Παρέα με τις φίλες της απόλαυσε το πάρτι της και φυσικά δεν δίστασε να ποστάρει αρκετά στιγμιότυπα στο Insagram. Έκανε το μπάνιο της στην πισίνα και εντυπωσίασε με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Λουίζα ήταν κεφάτη και χαρούμενη και δεν δίστασε να τρολάρει και τον αγαπημένο της Γιάννη. Πώς; Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ