Ινδία: Αγωνία για την τύχη μάγου που προσπάθησε να κάνει το τρικ του Χουντίνι

Ενας Ινδός μάγος, ο οποίος προσπάθησε να κάνει το διάσημο κόλπο του παγκοσμίως φημισμένου ταχυδακτυλουργού Χάρι Χουντίνι, πηδώντας αλυσοδεμένος σε ένα ποτάμι, πιθανολογείται πως είναι νεκρός.

Ο Τσαντσάλ Λαχίτι – γνωστός και ως Μάντρεικ – επιχείρησε να αναπαραστήσει το τρικ στον ποταμό Χούγκλι, στην επαρχία της Δυτικής Βεγγάλης. Αφού βούτηξε στα νερά, έχοντας δεμένα τα χέρια και τα πόδια του με 6 κλειδαριές, θα έπρεπε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και να βγει στην επιφάνεια ασφαλής. Ωστόσο, δεν βγήκε ποτέ από το νερό.

STR VIA GETTY IMAGES

 

Οι θεατές που είχαν συγκεντρωθεί για να τον παρακολουθήσουν ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή και οι έρευνες στην οποία συμμετέχουν και δύτες δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει καρπούς, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως πριν το συμβάν ένας φωτογράφος τοπικής εφημερίδας ρώτησε τον Λαχίρι γιατί θα διακινδύνευε τη ζωή του για τη μαγεία. Εκείνος του απάντησε χαμογελώντας: «Αν το κάνω σωστά, είναι μαγικό. Αν το κάνω λάθος, θα είναι τραγικό».

Αυτή, εξάλλου, δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε κάτι τόσο παράτολμο. Πριν από 20 χρόνια είχε βυθιστεί στον ίδιο ποταμό, κλειδωμένος μέσα σε γυάλινο κουτί, όμως τότε είχε καταφέρει να ξεφύγει.

 

REUTERS PHOTOGRAPHER / REUTERS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here