Μπέλα Θορν: Την απειλούσαν με γυμνά καρέ – Τα δημοσίευσε μόνη της


Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέλα Θορν έπεσε θύμα εκβιασμού, καθώς χάκερ την εκβίαζαν πως θα διαρρεύσουν γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο.

Η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις απειλές που δεχόταν και έτσι δημοσίευσε από μόνη της τις φωτογραφίες που ήταν αντικείμενο του εκβιασμού της.

Η ίδια τις δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έγραψε ένα μήνυμα εξηγώντας γιατί το κάνει, ενώ απευθύνθηκε και στους εκβιαστές της.

Χαρακτηριστικά, έγραψε:

“Τις τελευταίες 24 ώρες δεχόμουν απειλές εξαιτίας γυμνών φωτογραφιών μου, νιώθω απαίσια, αισθανόμουν ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνθηκα ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο. Μου έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες άλλων celebrities, δεν πρόκειται να σταματούσε. Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ