Ellen DeGeneres: Δέχτηκε απειλές όταν μίλησε για την ομοφυλοφιλία της


Τι συνέβη εκείνη την περίοδο της ζωής της;

Μπορεί αυτή την στιγμή η Ellen DeGeneres να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες, ωστόσο τίποτα στη ζωή της δεν ήρθε εύκολα. Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν μια από τις δυσκολότερες στιγμές ήταν όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη, κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου sitcom “Ellen”.

H γνωστή κωμικός και παρουσιάστρια άρχισε να λαμβάνει απειλές για τη ζωή της ενώ όπως εξομολογήθηκε στο Adweek: ”Όταν πρωτοέκανα come out, άρχισα να λαμβάνω απειλές, ακόμα και για βόμβα, αλλά ευτυχώς δεν είχαν υπολογίσει ότι τα γυρίσματα για όλα τα επεισόδια της σειράς είχαν ήδη ολοκληρωθεί”, και συνέχισε: ”Το ήξερα ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που δεν θα τους άρεσε αυτή η κίνηση, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η εκπομπή μου θα τελείωνε με αυτό τον τρόπο. Σκεφτόμουν ότι θα έχει ενδιαφέρον αυτό που θα ακολουθούσε”.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της το ABC και η Disney ”έθαψαν” το show της από φόβο πως η δημόσια παραδοχή της ομοφυλοφιλίας της θα έδιωχνε τις διαφημιστικές εταιρείες. ”Σκόπιμα δεν το προώθησαν σωστά, επειδή δεν ήθελαν να εναντιωθούν στις διαφημιστικές. Η τελευταία μας σεζόν ήταν υπέροχη αλλά δεν την είδε κανείς επειδή δεν διαφημίστηκε”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ