Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπός μου»


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή την ταινία που ετοιμάζει ως παραγωγός, σεναριογράφος αλλά και πρωταγωνιστής, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για την Κατερίνα Γερονικολού, που είναι παρτενέρ του στο σινεμά, στο θέατρο και φυσικά στη ζωή.

Την καλύτερη φάση του διανύει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή, αφού παρά τον επαγγελματικό μαραθώνιο που τρέχει, δηλώνει πανευτυχής.

Ο ίδιος, μίλησε για το νέο θεατρικό του «χτύπημα» με την υπερπαραγωγή «Από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη», για την ταινία «Για πάντα» που ετοιμάζει ως παραγωγός, αλλά και ως πρωταγωνιστής, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου» που πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου στον ALPHA.

«Μα… πάντα και παντού με την Κατερίνα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Και πάντα και παντού, τι πρόβλημα έχεις εσύ;», απάντησε γελώντας. «Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί – λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση “Από Σμύρνη.., Θεσσαλονίκη” και ξεκινήσαμε γυρίσματα για την ταινία “Για πάντα”, που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».

Στην ταινία λέει «Για πάντα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το λέει όμως, και στη ζωή;

«Από τα χρόνια που με ξέρεις γνωρίζεις πως δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι… εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπος μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδια μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματα μας», είπε στη Reallife.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ