Η Ελένη Μενεγάκη «τα βάζει» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!


Η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της σχολιάζουν κάθε εβδομάδα το GNTM. Τις παίκτριες, τις ίντριγκες, την κριτική επιτροπή και όλα όσα διαδραματίζονται κάθε φορά στο επιτυχημένο πρόγραμμα του Star.

Η παρουσιάστρια αν και δε συνηθίζει να παίρνει θέση για όλα όσα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση, σήμερα με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσαν οι 4 κριτές στο Down Town, τις εγωκεντρικές ατάκες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και την αντίδραση ως προς τη Βίκυ Καγιά για τα μεγέθη στα μοντέλα και τις διαφορετικές δεκαετίες. «Δεν είναι ευγενικό να λες συνέχεια «εγώ κι εγώ κι εγώ», δεν είσαι πιο άνετα όταν μιλάς για τον εαυτό σου εκ του ασφαλούς, από τη θέση του κριτή», είπε η Ελένη τονίζοντας πως για εκείνη το top model θα έπρεπε να είναι πιο γλυκό με τις διαγωνιζόμενες. «Σε συναισθάνομαι αλλά εσύ δεν είδα να έχεις κόψει το μαλλί κοντό. Δεν είναι εύκολο για ένα νέο παιδί, ειδικά όταν σε βλέπουν δημόσια», πρόσθεσε.

Η παρέα της εκπομπής Ελένη προσπάθησε να δικαιολογήσει λίγο την Ηλιάνα λέγοντας πως και η Βίκυ Καγιά είναι αυστηρή. «Δεν είπα ότι δεν ξέρουν και κάθε φορά σας λέω ότι εγώ την Βίκυ την καταλαβαίνω. Η γυναίκα έχει κάνει καριέρα απίστευτη. Είναι στις πασαρέλες από τα 14, όλη της τη ζωή κάνει αυτό το πράγμα. Φυσικά και θα την ακούσουν. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει αυστηρή ή σκληρή γιατί έχει περάσει κι εκείνη τα αντίστοιχα, είναι δύσκολος ο χώρος», απάντησε η Ελένη και συνέχισε λέγοντας «Εγώ συγκρίνω τη μια με την άλλη. Από ένα νέο κορίτσι που είναι ακόμα μέσα στο χώρο περιμένω να είναι πιο γλυκιά και φιλική με τα κορίτσια. (…) Θα περίμενα από φυσικού ένα κορίτσι που είναι 28, 30 χρονών με αυτά τα κοριτσάκια που είναι από 17-25 ετών θα είναι πιο γλυκιά, θα δείξει πιο συμπάθεια».

Κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε και τη διαφορά δεκαετιών λέγοντας πως δεν της άρεσε καθόλου ο τρόπος που η Ηλιάνα διαχειρίστηκε τη διαφωνία τους. «Είδα επίσης ένα στιγμιότυπο, που εκείνοι μπορεί να μην έδωσαν καμία σημασία, εμένα όμως…. Εκεί που είπε στη Βίκυ «εντάξει αυτά στην εποχή τη δικιά σου, στη δικιά σου εποχή… Εμένα αυτό δε μ’ αρέσει. Κάποια πράγματα μπορεί να είναι λίγο… στα δικά μου αυτιά. (…) Όπως διαβάζω στη συνέντευξη στο Down Town έχουν υπέροχη σχέση και μπράβο τους, αυτό είναι πάρα πολύ καλό όμως εγώ σαν εικόνα κάποια πράγματα τα βρίσκω λίγο… τραβηγμένα. Θα μπορούσε να τα αποφύγει», είπε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ