Είναι η κόρη του Τζόνι Ντεπ ζευγάρι με τον νέο ηθοποιό που μας εντυπωσίασε φέτος;


To νέο ανερχόμενο ζευγάρι του Hollywood είναι κάτω των 23. Για την ακρίβεια, κινείται στα 19 και τα 22 χρόνια. Πρόκειται για τη γοητευτική Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί και τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο Σαλαμέ, με το «αγνό» παρουσιαστικό του και το πειραγμένο βλέμμα του είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται με το ρόλο του Έλιο στο Call me by your name. Έκτοτε, οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή, ενώ δεν έλειψαν οι βεβιασμένες δηλώσεις πολιτικής ορθότητας (με τον ηθοποιό να δηλώνει ότι μετάνιωσε που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν, όταν οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ήρθαν ξανά στην επιφάνεια). Η πορεία του, πάντως, προβλέπεται λαμπρή.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ κινείται ακόμα στη λεπτή, ακαθόριστη γραμμή μεταξύ μόντελινγκ, υποκριτικής και διαχείρισης της φήμης των γονιών της, με ένα όμορφο πρόσωπο που γράφει σε φακούς πάσης φύσεως.

Οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και μερικούς μήνες, αλλά πλέον επιβεβαιώθηκαν με αφορμή μια κοινή τους εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Το ραντεβού περιελάμβανε στάση για τηγανητό κοτόπουλο στο Lower East Side, βόλτα στη βροχή και ένα φιλί, μπροστά στα φλας των φωτογράφων.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ