Ελένη Βουλγαράκη: Μιλάει για όσα θα δούμε στο νέο «X Factor»

Η δημοσιογράφος Eλένη Βουλγαράκη που παρουσιάζει πλέον και το «Χ Moments» μας δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στο νέο «X Factor» που έρχεται το φθινόπωρο στο Open.

Η ίδια, συγκαταλέγεται στα φρέσκα πρόσωπα της σεζόν που ξεχώρισαν.

Ανέλαβες και την εκπομπή «X Moments» που θα προετοιμάσει όλο το καλοκαίρι τους τηλεθεατές για τον ερχομό του «Χ-Factor» το φθινόπωρο στο Οpen. Τι θα βλέπουμε σε αυτήν την εκπομπή;

«Είναι μια πρώτη γεύση απ” όλα όσα συμβαίνουν στις οντισιόν. Είμαι εκεί, είμαι backstage και συναντώ τους υποψηφίους πριν βρεθούν απέναντι στους κριτές. Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους η αγωνία κορυφώνεται. Και αυτό θα το δούμε, θα μεταδίδουμε λοιπόν στους τηλεθεατές αυτό το κλίμα. Ανθρώπων που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα θα δούμε άγχος, ανυπομονησία αλλά και παρέες που έχουν δημιουργηθεί. Με χορό, τραγούδι και γέλια.

Φαντάζομαι ότι θα έχουν υπάρξει και συγκινητικές στιγμές με ιστορίες κάποιων παιδιών. Υπάρχει κάποια που σου έμεινε έντονα;

«Θα δούμε πολλές συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων στο «Χ Factor». Θα δούμε την ιστορία ενός παιδιού από τη Ρόδο που είναι κατ” οίκον νοσηλευτής σε μια κυρία με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εχει αναπηρία. Είναι μαζί της πολλά χρόνια. Το παιδί αυτό παρά τις δυσκολίες ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο του. Με άγγιξε αυτή η περίπτωση».

Τι άλλο θα δούμε στο νέο «Χ Factor»;

«Εξαιρετικές φωνές, πολύ ταλέντο και ανθρώπους αποφασισμένους να πετύχουν. Με πείσμα επιμονή και μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ένα παιδί που δεν έχει σχέση με τους γονείς του, δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν και ήρθε να περάσει το μήνυμα «θα τα καταφέρω μόνος μου και θα περάσω στο «Χ Factor» με όπλο τη φωνή μου».

Το «Χ Μoments» είναι για σένα ακόμη ένα σκαλοπάτι στην καριέρα σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η διοίκηση του Οpen μου εμπιστεύτηκε το συγκεκριμένο project. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλά. Ελπίζω να πάει καλά. Το σημαντικό είναι πως το κανάλι μου έδωσε μια ευκαιρία».

Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις τη δική σου εκπομπή;

«Κάποια στιγμή το θέλω, ναι, αλλά προς το παρόν είναι κάτι μακρινό. Δεν το σκέφτομαι από τώρα. Εχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμη. Για την ώρα απολαμβάνω όποια ευκαιρία μου δίνεται και ό,τι αναλαμβάνω θέλω να το κάνω καλά», λέει στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here