Γιαννιάς-Παντελιδάκη: Το εξιτήριο από το μαιευτήριο, το τρυφερό μήνυμα και η υπόσχεση! (photos)


Εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους! 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, μετά τον μόλις δύο ετών Στέφανο, υποδέχτηκαν την περασμένη Τρίτη τον δεύτερο γιο τους που γεννήθηκε υγιέστατος και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς του. Συγκινημένος ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του να πάνε όλα καλά σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη τους στιγμή γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media:

«Σήμερα πήραμε εξιτήριο… όσες φορές και να το ζήσεις κάθε φορά είναι μαγική… ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε έναν μοναδικό άνθρωπο, φίλο και ΜΕΓΑΛΟ επιστήμονα, όσα και να πω μοιάζουν λίγα μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σου Παναγιώτη Ψαθά! Ευχαριστώ τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη φιλοξενία, όπως και το άψογο νοσηλευτικό προσωπικό… αγαπημένη μου μαία ΑΘΑΝΑΣΙΑ είσαι η καλύτερη που υπάρχει… σας αγαπώ πολύ… εις το επανιδείν…».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας αλλά και τη σημερινή ανάρτηση του τραγουδιστή, λίγο μετά την έξοδό του με τη σύζυγό του και τον δεύτερο γιο του από το μαιευτήριο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ