Φρίκη στο Ηράκλειο: Χαροπαλεύει από το ξύλο για μια… μηχανή!


Απίστευτη ιστορία σε χωριό του Ηρακλείου με το θύμα να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ένας 36χρονος Μεσσαρίτης, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι από έναν συγχωριανό του.

Την υπόθεση αρχικά είχε αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, όμως στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο τη διερεύνηση να αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, αστυνομικοί της οποίας έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από συγγενείς του 36χρονου, ενώ έχουν προχωρήσει και στη σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να τραυμάτισε τον νεαρό Μεσσαρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από στενό συγγενικό του πρόσωπο προχθές μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης είπε στην Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ότι ο 36χρονος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει ζητηθεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί εάν τα τραύματα που φέρει είναι απόρροια εγκληματικής ενέργειας ή ατυχήματος.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγγενής του 36χρονου τραυματία τον αναζήτησε γιατί δεν τον έβρισκε με αποτέλεσμα να πάει στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος τον μετέφερε, κατά πληροφορίες, στο νοσοκομείο και μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα των Μοιρών.

Aστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να φθάσουν στην άκρη του νήματος και να προχωρήσουν και στη σύλληψη ενός 51χρονου συγχωριανού του. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο τραυματισμός είναι πιθανόν να οφείλεται σε φασαρία ανάμεσα στον 36χρονο και τον 51χρονο με αφορμή την αγορά μίας μηχανής και την οικονομική διαφορά που προέκυψε από αυτή την αγορά.

Όπως τόνισαν άτομα της περιοχής «δράστης και θύμα τσακώθηκαν άσχημα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι του 51χρονου». Ο τελευταίος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 36χρονο με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι κι ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του 51χρονου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ