Ναταλία Δραγούμη: Η ψυχανάλυση, ο έρωτας με τον Έντι Ρόμπερτς και η εφηβεία των παιδιών της (video)


Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ότι έχει κάνει ψυχανάλυση και αναφέρθηκε με πολύ τρυφερότητα στον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς.

Συναντήσαμε τη δημοφιλή ηθοποιό στο party που διοργανώθηκε για την θεατρική παράσταση «Toc Toc» και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr με αποκαλυπτική διάθεση.

Αφού αναφέρθηκε στο έργο, στο οποίο οι ήρωες συναντιούνται σε μια αίθουσα ψυχιάτρου, μας ξομολογήθηκε ότι κι εκείνη έχει κάνει ψυχανάλυση. Την βοήθησε σε κάτι και για ποιον λόγο τη σταμάτησε;

Η Ναταλία έχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα. Πέρα από ενεργή ηθοποιός είναι και μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία.

Οικογενειακή βόλτα στην Κηφισιά

H κόρη της είναι πλέον 16 χρόνων, πράγμα που σημαίνει ότι διανύει την εφηβική περίοδο της ζωής της. Η υπερήφανη μαμά μας εξομολογήθηκε όσα την ευχαριστεί να κάνει μαζί της. Είναι μια ήρεμη έφηβη ή έχει στιγμές εντάσεις;

Εκτός όμως από την Κλειώ είναι μητέρα και του 14χρονου Φίλιπ. Όταν αναφέρθηκε σε εκείνον το πρόσωπό της έλαμψε, αφού είναι γνωστό ότι μητέρα και γιος έχουν μια σχέση ιδιαίτερη.

Τι κάνει μαζί του και πώς εκείνος επεμβαίνει στη δουλειά της;

Η Ναταλία είναι παντρεμένη με τον Έντι Ρόμπερτς περίπου 19 χρόνια. Οι δυο τους καταφέρνουν να περνούν όμορφες στιγμές μαζί και φυσικά με τα δύο τους παιδιά. Εκείνη μας είπε όσα κάνει μαζί του και τη γεμίζουν χαρά, εξηγώντας με αυτόν τπν τρόπο γιατί ο γάμος τους αντέχει.

Νιώθει γυναίκα-μαγκάκι;

Την καταλαβαίνουν όσοι τη βλέπουν να οδηγάει τη μοτοσικλέτα της;

Έχει οδηγήσει ποτέ με τουαλέτα και ψηλοτάκουνα;

Όσα μας αποκάλυψε η ίδια στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη και την παιχνιδιάρικη διάθεση της on…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ