“Απάντησε” η ΕΡΤ στην καταγγελία του Ολυμπιακού.


Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ για την ΕΡΤ και τη συμφωνία της με κάποιες ομάδες της Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κάνοντας λόγο για αδιαφάνεια, με την κρατική τηλεόραση να «απαντάει» με δικό της έγγραφο που δείχνει τις επαφές τις με τους συλλόγους.

Η ΕΡΤ μπήκε το περασμένο καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν μετά το τέλος της κεντρικής διαχείρισης, πολλές ομάδες έμειναν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-19.

Για τη νέα σεζόν μάλιστα φέρεται να έχει συμφωνήσει και με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος και έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τα χρήματα που προσέφερε η κρατική τηλεόραση.

Η διοίκηση της ΕΡΤ όμως απάντησε καταθέτοντας στον Άρειο Πάγο, έγγραφο που παρουσιάζει τις επαφές της με τις ομάδες για την ανάληψη των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, όπου ισχυρίζεται μάλιστα ότι έκανε αντιπροτάσεις στις ομάδες για να μειωθούν τα σχετικά ποσά των συμφωνιών τους.Το έγγραφο που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η ΕΡΤ ert


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ