Διευθύντρια στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου


Μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές περσόνες, συνυφασμένη με τον όρο ενημέρωση στην ελληνική τηλεόραση, είναι η Πόπη Τσαπανίδου, με εικοσαετή και βάλε εμπειρία από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αλλά και από κάθε σχεδόν είδος ενημερωτικής εκπομπής.

Από πρωινές εκπομπές, σε μεσημεριανά μαγκαζίνο ως και την περυσινή της μετάβαση στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Πόπη Τσαπανίδου παραμένει ενεργή και δοκιμάζει κάθε πτυχή της δημοσιογραφικής της ιδιοότητας, μαζί με αυτή της παρουσιάστριας.

Η γνωστή δημοσιογράφος μετά τη θητεία της στο Star, αλλάζει κανάλι και…αναβαθμίζεται. Από απλή παρουσιάστρια που ήταν στο Star τώρα γίνεται διευθύντρια στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πριν από λίγη ώρα η Alter Ego ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα θέση της Ποπης Τσαπανίδου:

«Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ