ΕΣΑΚΕ: Έκτακτο Δ.Σ. μετά το… μπάχαλο με το Λαύριο


Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θα γίνει την Πέμπτη (18/07). Πρόσκληση στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο να δώσει το “παρών” στη γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι… ανατροπές με το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το Λαύριο τη νέα αγωνιστική σεζόν έχουν δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στο ελληνικό μπάσκετ, όσον αφορά τις ομάδες που θα αγωνιστούν τελικά στην Basket League και στην Α2.

Η ΕΟΚ απέρριψε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει πως το Λαύριο υποβιβάζεται στην Α2 και ακολουθεί τον Κολοσσό Ρόδου αλλά και τον Ολυμπιακό. Έτσι, μένει να καλυφθεί μία κενή θέση στην Basket League -κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες- αλλά και να υπάρξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2.

Η ΕΟΚ έφερε την ανατροπή! Στην Α2 το Λαύριο

Όλο αυτό το.. αλαλούμ οδήγησε τον ΕΣΑΚΕ στην απόφαση να πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη (18.07.2019), με την ελπίδα πως το πρόβλημα θα λυθεί και πως θα οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα βρίσκονται στην Basket League (σ.σ. και φυσικά, τι θα γίνει με το Λαύριο).

Μέσα ο Ολυμπιακός στη νέα προκήρυξη της ΕΟΚ για Α2!

Να αναφέρουμε όρι η ΕΟΚ -μέσω του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου- έχει κληθεί να δώσει το “παρών” στη γενική συνέλευση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα,


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ