Κλήρωση Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων.

Με το νικητή του Μόλντε – Τσουκαρίτσκι θα αγωνιστεί ο Άρης στα προκριματικά του Europa League αν προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Βικτόρια Πλζεν. Με Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο ο Ατρόμητος αν αποκλείσει τη Ντουναϊσκα. Εύκολη κλήρωση με Κραϊόβα ή Χόνβεντ για την ΑΕΚ.

Τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση του Europa League έμαθαν ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, αλλά και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν στο Champions League.

Η Ένωση θα βρει απέναντί της στον τρίτο προκριματικό γύρο το νικητή του «ζευγαριού» Κραϊόβα – Χόνβεντ, ενώ οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες έχουν πρώτα άλλα «εμπόδια» μέχρι να φθάσουν σε αυτή τη φάση.

Ο Ατρόμητος πρέπει να αποκλείσει πρώτα τη Ντουναϊσκα, αλλά σύμφωνα με τη σημερινή κλήρωση, στη συνέχεια θα βρει απέναντί του το νικητή του Λέγκια Βαρσοβίας – Κουόπιο.

Αντίστοιχα, αν ο Άρης καταφέρει να προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του Μόλντε – Τσουκαρίτσκι, ενώ ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν στο Champions League, θα «υποβιβαστεί» στο Europa League και θα βρει απέναντί του την Αντβέρπ.Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Ολυμπιακός – Αντβέρπ
Άρης – Μόλντε/Τσουκαρίτσκι
Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας/Κουόπιο
ΑΕΚ – Κραϊόβα/Χόνβεντ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ