Παναθηναϊκός: Νίκησε Φένλο, έχασε Μπουζούκη


Ο Παναθηναϊκός χτίζει… παράδοση κόντρα στις ολλανδικές ομάδες. Μετά τη Φέγενορντ και τον Άγιαξ, οι «πράσινοι» πέτυχαν ακόμα μία νίκη στην Ολλανδία, αυτή τη φορά επί της Φένλο (1-0), παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά του παιχνίδια. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά τη Φέγενορντ και τον Άγιαξ, νίκησε και τη Φένλο (1-0), δείχνοντας καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν μία ομάδα έτοιμη μιας και το πρωτάθλημα της αρχίζει την προσεχή εβδομάδα, με τον κόουτς Δώνη να κάνει αρκετές δοκιμές, αφήνοντας εκτός τον Κίκο Μακέντα για να πάρει ανάσες. Αντίθετα, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ζαχίντ και Νούνες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την «πράσινη» φανέλα. Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός, ενώ δεύτερος πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουζούκη, έπειτα από ένα «εγκληματικό» μαρκάρισμα του Γιάνσεν στο 21’. Ο νεαρός μέσος θα μείνει εκτός έδρας για περίπου τρεις εβδομάδες.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα στη δημιουργία και στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ολλανδούς να πιέζουν για το γκολ, αλλά τον Διούδη να βρίσκεται και πάλι σε εξαιρετική μέρα και να κρατάει το μηδέν με ορισμένες τρομερές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, κυριάρχησε στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 85ο λεπτό, με τον Καμπετσή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος λίγο νωρίτερα ανατράπηκε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής κακώς δεν έδωσε πέναλτι.Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φένλο (4-3-3): Κίρσμπαουμ, Παχονικ (46’ Σάιμαν), Γιάνσεν (46’ Ντέκερ, 69’ Φαν Μπρούγκεν), Σέφερ (46’ Κουμ), Ρέσελερ (87’ Φαν Ντάικ), Ποστ, Νόιντεκερ, Λίντορστ, Ράιτ, Σοριάνο (46’ Οπόκου), Φαν Όιγεν (60’ Σινκλέρ). 

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης (46’ Κότσαρης), Θεοχάρης (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Νούνες), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Σερπέζης), Μπουζούκης (26’ Δώνης), Ζαχίντ (46’ Εμμανουηλίδης), Κολοβός (69’ Αθανασακόπουλος), Βέργος (46’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Χατζηγιοβάνης). 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ