ΠΑΟΚ: Τέσταρε τους αναπληρωματικούς ο Φερέιρα. Ισοπαλία με Αλ Τααβόν


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αλ Τααβόν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο στην Ολλανδία. Ακολουθεί το φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος (1-1) στο πρώτο του σημερινό φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην ΑΛ Τααβόν, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες και να τεστάρει τους παίκτες που θεωρούνται αναπληρωματικοί.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34′, όταν οι Σαουδάραβες έκαναν το 1-0 με τέρμα του Αμισί. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν κάκιστη ανασταλτική λειτουργία σε εκτέλεση κόρνερ κι έτσι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ.

Τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τέρμα του Ίνγκασον στο 81′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου. Στο 86′ είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας της Αλ Τααβόν σταμάτησε το δυνατό σουτ του Ροντρίγκο Σοάρες.

Πλέον, άπαντες στον Δικέφαλο περιμένουν το παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ (20:00) για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46′ Μελίσσας), Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μίσιτς (53′ Κάτσε), Αουγκούστο, Λημνιός, Στοχ (71′ Λάμπρου), Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ