Το απίστευτο σώσιμο με Subaru Legacy! (+video)


Το video που θα δείτε παρακάτω δεν είναι μέρος από κάποια ταινία δράσης. Είναι ό,τι καρέ απαθανάτισε κάμερα σε ταμπλό, όπου o οδηγός ενός Subaru Legagy station wagon έχασε τον έλεγχο χωρίς όμως περαιτέρω παρατράγουδα!

Ειλικρινά είναι μερικοί άνθρωποι που είναι τρομερά τυχεροί στη ζωή τους και εκεί που τα πράγματα προς στιγμήν στραβώνουν με τρομερό κίνδυνο, ως δια μαγείας την σκαπουλάρουν χωρίς συνέπειες.

Όπως ο οδηγός του λευκού Subaru Legacy station wagon, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ και μάλιστα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Για την ακρίβεια ο έλεγχος έχει χαθεί πολύ πριν το δούμε εμείς στο καρέ μας, μιας και εμφανίζεται στην κάμερα σχεδόν κάθετα στην κυκλοφορία του δρόμου και με φόρα να πηγαίνει προς την αριστερή λωρίδα, με τους τροχούς μπλοκαρισμένους, μιας κι ο οδηγός (απόλυτα φυσιολογικό) έχει πατήσει τέρμα τα φρένα του. Όπως και να έχει όμως μιλάμε για ένα απίστευτο «σώσιμο» μιας κατάστασης που μπορούσε να έχει εξαιρετικά άσχημα αποτελέσματα και δεν άνοιξε ούτε μύτη!

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο και θα καταλάβετε το μεγαλείο της τύχης του οδηγού του Subaru:


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ