Λαμία: Αυτός ήταν ο «τεχνικός της ΔΕΗ» που έκλεψε 110.000 ευρώ από 84χρονη


Σάλο προκάλεσε η είδηση πως απατεώνας προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και απέσπασε 110.000 ευρώ από μία γριούλα 84 ετών στο Κωσταλέξι.

Ωστόσο, η χαρά του «μαϊμού» τεχνικού της ΔΕΗ δεν κράτησε πολύ καθώς μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απατεώνα και τελικά να του περάσουν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 41χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Μάλιστα, η 84χρονη αναγνώρισε τον… ευγενικό κύριο που της συστήθηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ και τελικά της πήρε τα χρήματα που μάζευε με κόπο, μια ολόκληρη ζωή.

Η σύλληψη του απατεώνα στο Ζεφύρι

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο επαγγελματίας απατεώνας συνελήφθη το Σάββατο (27-07-2019) κοντά στο σπίτι του, στο Ζεφύρι.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν βρεθεί τα χρήματα που πήρε από την ηλικιωμένη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο απατεώνας προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ κατάλαβε ότι μια 84χρονη έκρυβε στο σπίτι της αρκετά λεφτά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ, ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι.

Αφού προσποιήθηκε ότι έφτιαχνε το ρολόι, της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ! Έτσι, κατάλαβε που έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.

Ο μαϊμού τεχνικός χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε και φυσικά πήγε κατευθείαν εκεί που ήταν το κομπόδεμα – χρυσάφι.

Η ηλικιωμένη είχε την κρυψώνα σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Ο άγνωστος, της έκλεψε όλα τα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ