Μπρέντα – Παναθηναϊκός: Θετικό φινάλε για τους “πράσινους”.


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδία με το 0-0 κόντρα στη Μπρέντα, δείχνοντας ξανά καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε δοκάρι και κακώς ακυρωμένο γκολ.

Με το 0-0 κόντρα στην Μπρέντα έβαλε φινάλε στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός, που εμφάνισε ξανά καλά στοιχεία στο χορτάρι.

Οι «πράσινοι» είχαν καλή απόδοση ανά διαστήματα και ικανοποίησαν τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είδε τον Ζαχίντ εμφανώς βελτιωμένο, τον Κολοβό πιο δραστήριο από τα προηγούμενα ματς και τον Μακέντα να παραμένει «ζεστός».

Οι δύο τελευταίοι ήταν οι πρωταγωνιστές και στις δύο καλύτερες στιγμές του Τριφυλλιού στο ματς. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας εξτρέμ είχε δοκάρι στο 63′ μετά από σουτ μέσα στην περιοχή, ενώ ο Ιταλός επιθετικός βρήκε για μία ακόμη φορά δίχτυα στην Ολλανδία, αλλά το γκολ του στο 42′ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Δοκάρι είχαν και οι Ολλανδοί, με τον Ελ Αλούτσι στο 50′ μετά και από επέμβαση του εξαιρετικού Κότσαρη.Οι συνθέσεις στο Μπρέντα – Παναθηναϊκός

Μπρέντα: Όλιχ, Ριέρα, Μονσάλβ, Σούτεν, Βεσούρεν, Ελ Αλουσί, Στόκερς, Φιλίποβιτς, Μασάρτ, Φαν Ντερ Γκάαγκ (85′ Φαν Χόιντονγκ), Κουντιμπάνα (79′ Αζαγκούρι).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (65′ Χριστογεώργος), Γιόχανσον (65′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (65′ Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (77′ Θεοχάρης), Δώνης (46′ Νούνες), Κολοβός (73′ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (65′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (73′ Βέργος), Κόναν (46′ Ζαχίντ).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ