Η ηρωική σκυλίτσα που έσωσε τα κουτάβια της από τη φωτιά στον Υμηττό (pic)



Αποχώρησε από τα καμμένα μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι τα κουτάβια της είναι απολύτως ασφαλή

Αυτό που συχνά ξεχνάμε οι άνθρωποι όταν μιλάμε για φωτιές είναι ότι, εξίσου με τις δικές μας ζωές, κινδυνεύουν κι εκείνες των πλασμάτων του ζωικού βασιλείου. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς τα ζώα είναι σε πιο δυσμενή θέση από τους ανθρώπους, καθώς -κακώς- δεν είναι η προτεραιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις κι επίσης δεν γνωρίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν.

Η πρόσφατη φωτιά στον Υμηττό δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι’ αυτό και τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ηρωική σκυλίτσα που κατάφερε να σώσει τα κουτάβια της από την πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες στις κεραίες στη φωτιά του Υμηττού δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως, σε μία από τις εγκαταστάσεις που απειλούσε η πυρκαγιά, μία σκυλίτσα προσπαθούσε να σώσει τα κουτάβια της.

Σκυλίτσα σώζει τα κουτάβια της από τη φωτιά στον Υμηττό

Η ηρωική σκυλίτσα που έσωσε τα κουτάβια της/intime.gr

Η σκυλίτσα έστεκε ακίνητη σε μία τρύπα στο δάπεδο μία εγκατάστασης. Μόλις την πλησίασαν, είδαν τη μάνα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) να βγάζει από την τρύπα ένα – ένα τα κουτάβια της, τα οποία τα είχε βάλει εκεί για να τα προστατεύσει.

Οι πυροσβέστες την βοήθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και μετέφεραν τα κουτάβια σε ασφαλές σημείο. Όταν η σκυλίτσα ήταν σίγουρη πια πως τα μωρά της δεν διέτρεχαν κίνδυνο, αποχώρησε κι εκείνη από τα καμμένα

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ