Απογείωσε το τοστ σου προσθέτοντας 2 μόνο υλικά


Το τοστάκι είναι η εύκολη λύση για σνακ, ενώ θεωρείται από τις πλέον υγιεινές καθώς οι light εκδοχές του είναι πολύ της μόδας

Ο καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίσει τις φέτες του με τα υλικά της αρεσκείας του, με τους πιο… μερακλήδες να λένε «ναι» στο ζαμπόν, το σαλάμι και τα full στα λιπαρά τυριά. Την ίδια ώρα, ορισμένες από εμάς προτιμούμε κάτι πιο ελαφρύ λέγοντας «ναι» στη γαλοπούλα, το τυρί με χαμηλά λιπαρά, τη ντομάτα και τα μαύρα ψωμάκια.

Σε κάθε περίπτωση, οι γευσιγνώστες κάνουν λόγο για δύο υλικά που πραγματικά μπορεί να περάσουν τη γεύση ενός απλού τοστ στο επόμενο level. Και δεν έχουμε παρά να τους εμπιστευτούμε.

Πρόκειται για δύο υλικά που οι πιο πολλοί έχουμε στο ψυγείο μας, τα οποία μπορεί να μας χαρίζουν μερικές θερμίδες παραπάνω αλλά η εκπληκτική τους γεύση στο τοστ μας αποζημιώνει.

Ποια είναι αυτά; Η μαγιονέζα και η μουστάρδα με μέλι.

Σε αντίθεση με το λιπαρό βούτυρο, λίγη μαγιονέζα απλωμένη εσωτερικά ή στην επάνω μεριά του τοστ μας, δημιουργεί με γευστικότατη, τραγανή κρούστα, η οποία αν συνδυαστεί με τη λεπτή γεύση της μισού κουταλιού του γλυκού μουστάρδα με μέλι, κάνει το τοστ μας να θυμίζει brunch ακριβού νεοϋορκέζικου εστιατορίου.

Όπως είπαμε, οι θερμίδες αυξάνονται γι’ αυτό φρόντισε να μην επιβαρύνεις το τοστ σου και με έξτρα βούτυρο. Προτίμησε τα μανιτάρια που είναι πολύ χαμηλής θερμιδικής αξίας.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα φτάσεις μέχρι την τοστιέρα σου, θυμίσου αυτές τις δύο απολαυστικές προσθήκες και δεν θα χάσεις…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ