Αναγνώστης καταγγέλλει την αδιαφορία του Δήμου Κηφισιάς – Φωτογραφίες ντοκουμέντο


Στην Καστρίτσα της Νέας Ερυθραίας (σύνορα Νέας Ερυθραίας – Εκάλης) μία χωματερή στα σπίτια μας.

Κηπαία κλαδιά σκουπίδια στρώματα, καναπέδες και άλλα έπιπλα, μπάζα από ανακαινίσεις φτιάχνουν βουνό. Που όλο και ψηλώνει, όλο και επεκτείνεται.

Ο δήμος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, τις διαμαρτυρίες και τις φωνές μας ακόμη, δεν στέλνει αυτοκίνητο να τα μαζέψει. Πληροφορίες ή δικαιολογίες, όπως θέλετε πείτε το, λένε ότι τα αυτοκίνητα του δήμου δεν έχουν πετρέλαιο για να μετακινηθούν(!) γιατί έληξε η σύμβαση με την εταιρεία που τους προμήθευε και ότι το …αποστραγγίζουν από αυτοκίνητα που είναι σε ακινησία!

Ενώ άλλοι μιλούν για κόντρες μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών, μεταξύ του δήμαρχου των διαφόρων παρατάξεων.

Εχω καλέσει πέντε φορες τον τομέα καθαριότητας της Νεας Ερυθραίας. Η απάντηση: Παντου τα ίδια είναι φιλε μου… ασε αυτός ο Δήμαρχος… τελος πάντων!

Εχω καλέσει τέσσερις φορες το γραφειο του Δημάρχου η απάντηση: θα καταχωρήσουμε το αίτημα σας.

Στέλνω mail υπ όψιν του Δημάρχου ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή η ιστορία κρατάει τρεις μήνες, όλη την αντιπυρική περίοδο και δεν έχει περάσει φορτηγό για την αποκομιδή των κηπαίων και των σκουπιδιών, ενώ υποχρεούται να περνά κάθε βδομάδα.

Πέρσι μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαιου ειχαμε το ίδιο πρόβλημα, κάλεσα το γραφειο του Δημάρχου παραμονή των δημοτικών εκλογων και το συνεργείο έφτασε σε 24 ώρες!

Τώρα ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί οπότε και μπορεί να αγνοεί τις συμβατικές υποχρεώσεις του ΝΤΡΟΠΗ!

Αυτη τη στιγμή τα σκουπιδια καλύπτουν ολο το μήκος της οδού Κρίνων μεταξύ των οδών Γιασεμιών και Καστρίτσας και κάθε μέρα αυξάνονται! Το γελοίο είναι, ότι πριν από ένα χρόνο έκαναν στο σημείο μία κάποια διαμόρφωση (ακόμη αναρωτιόμαστε ποιος είχε την ιδέα και πόσο κόστισε) και μας είπαν ότι θα βάλουν και… λουλούδια.

Δείτε στις φωτογραφίες τι λουλούδια φύτρωσαν! Η επόμενη κίνηση μας είναι να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη γιατι προφανώς δεν καταλαβαίνουν αλλιώς!

Θερμή Παράκληση να δημοσιευθεί.Επισυνάπτω και φωτογραφίες του ΑΙΣΧΟΥΣ

Ευχαριστω/Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ