Στη θέση τους ξανά τα ξύλινα κάγκελα της Βουλιαγμένης


Ένα «σήμα κατατεθέν» της Βουλιαγμένης, τα ξύλινα κάγκελα που αποτρέπουν τους πεζούς να διασχίσουν την παραλιακή λεωφόρο επιτέλους αποκαταστάθηκαν.

Πέρασαν πολλά χρόνια που κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό το κάπως παράδοξο στοιχείο αστικού εξοπλισμού (μια ακόμη όμορφη ιδιοτροπία της Βουλιαγμένης) ώστε τα σπασμένα ξύλα και τα κενά να είναι περισσότερα από τα γερά.

Χαρακτηριστικά, κατά την προεκλογική περίοδο του 2014 η κατάσταση της ξυλείας αυτής είχε αποτελέσει ζήτημα αντιπαράθεσης της αντιπολίτευσης με την τότε διοίκηση του Σπύρου Πανά.

Φαίνεται ότι το μικρό αυτό έργο μπήκε έστω και καθυστερημένα στο πρόγραμμα από τη σημερινή δημοτική αρχή και προ λίγων ημερών συνεργεία τοποθέτησαν καινούργια κάγκελα στη θέση όσων έλειπαν, διορθώνοντας μια χτυπητή «ανορθογραφία» στη λεωφόρο Αθηνάς και στην οδό Παντελεήμονος, στο κέντρο της Βουλιαγμένης.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να στεγνώσει το βερνίκι στα ξύλα και η πρώτη ζημιά ήδη σημειώθηκε στην οδό Παντελεήμονος από κάποιον απρόσεκτο οδηγό ή κάποιο …μασκοφόρο εκδικητή.

Όπως μάθαμε, η εύρεση του τύπου αυτού ξυλείας δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάστηκε να γίνει παραγγελία από τη Χαλκιδική.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ