Μαρία της Γειτονιάς: Η Σοράγια και ο Ναντίτο 24 χρόνια μετά- Η συνάντηση και η απίστευτη αλλαγή τους


Ποιος δε θυμάται τη σειρά «Μαρία της Γειτονιάς» που το 1998 με 1999 σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης; Οι δυο πρωταγωνιστές, η Σοράγια και ο Ναντίτο συναντήθηκαν ξανά μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Η σειρά έχει μείνει στην ιστορία λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών τηλεθέασης στις περισσότερες χώρες στις οποίες προβλήθηκε. Έχει προβληθεί συνολικά μέχρι σήμερα σε πάνω από 180 χώρες, έχει μεταγλωττιστεί ή υποτιτλιστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και θεωρείται μακράν η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη τηλενουβέλα όλων των εποχών.

Η Μαρία της Γειτονιάς

Και μπορεί η Μαρία και ο Φερνάντο να ήταν οι πρωταγωνιστές, όμως ποιος ξεχνά τον ρόλο της Σοράγια Μοντενέγκρο και του Ναντίτο Ντε Λα Βέγκα;

Η Σοράγια ήταν ραδιούργα και ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του πατέρα του Ναντίτο… Τότε η Σοράγια ήταν είκοσι χρονών και ο Ναντίτο 16!

24 χρόνια μετά ο Osvaldo Benavides και η Itati Cantoral, όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, ποζάρουν ξανά μαζί και αφήνουν άφωνο το κοινό με την αλλαγή στην εμφάνισή τους. Πραγματικά είναι αγνώριστοι και οι δύο!

Η Σοράγια είναι πια κατάξανθη, ενώ ο Ναντίτο δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το παιδάκι… είναι ένας γοητευτικός σαραντάρης με γκρίζα μαλλιά.

Πέρασαν τα χρόνια και η Σοράγια και ο Ναντίτο άλλαξαν… Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ