Ολυμπιακός: Κάνει rotation ο Μαρτίνς. Παραμένει στο νοσοκομείο ο Σισέ


Ήρθε η ώρα, κάποιοι παίκτες στον Ολυμπιακό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουν κάποιους, που το τελευταίο διάστημα… σήκωσαν μεγάλο αγωνιστικό βάρος – Παραμένει στο νοσοκομείο ο Σισέ.

Έτοιμος να… φρεσκάρει τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς στην προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Λαμία, για τη Superleague 1 (28.09.2029 / 19:30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κατάλαβε το λάθος του (σ.σ χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στην Τότεναμ μέσα σε τέσσερις μέρες) και δείχνει αποφασισμένος να κάνει rotation, αφού ακολουθεί και «δυνατό» παιχνίδι στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, υποψήφιοι για το προσεχές ματς είναι οι Λοβέρα, Μπενζιά και Σουντανί, ενώ δεν αποκλείονται και αλλαγές στην αμυντική τετράδα.

Την ίδια στιγμή, οι επιλογές του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας περιορίζονται, λόγω του γεγονότος ότι ο Σισέ παραμένει στο «Metropolitan» τις τελευταίες ημέρες, λόγω της λοίμωξης του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί (δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Τότεναμ).

Πλέον, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο ο παίκτης να είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για το ματς με την Λαμία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ