Ολυμπιακός: Επιτέλους… νίκη. Στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ με “διπλό” Μιλουτίνοφ.


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη Ρωσία και το Γκομέλσκι Καπ, επικρατώντας μετά από ένα ματς – ντέρμπι επί της Ούνικς Καζάν με 70-66, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έκανε double double.

Παρότι έπαιξε με τη… φωτιά στο τέλος, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη μετά από καιρό στις φετινές φιλικές του αναμετρήσεις, καταβάλλοντας την αντίσταση της Ούνικς Καζάν με 70-66.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Μπόλντγουιν, αλλά εμφανίστηκαν βελτιωμένοι ειδικά στην άμυνα και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Γκομέλσκι Καπ, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Προμηθέας Πάτρας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήγαινε χέρι χέρι στο σκορ με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο και «έκλεισε» στον πόντο, με το υπέρ της 37-36.

Ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, έφερε τους «ερυθρόλευκους» ακόμη και στο +10, γεγονός που τους επέτρεψε να διατηρήσουν το προβάδισμα παρά την αντεπίθεση των Ρώσων στο τέλος. Ένα καλάθι και φάουλ του Μιλουτίνοφ στην τελευταία επίθεση «καθάρισε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό με το τελικό 70-66.Τα στατιστικά των παικτών

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ