Σπαλιάρας-Παπανώτας: Ο πόλεμος συνεχίζεται! Το νέο ποστ του Γιάννη

Η κόντρα και το… πινγκ πονγκ δηλώσεων συνεχίζεται για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα που όσο πάει… χοντραίνει! 

Τώρα ήρθε η σειρά του Γιάννη Σπαλιάρα να συνεχίσει αυτόν τον πόλεμο αφού δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα νέα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, δείχνοντας πραγματικά ενοχλημένος από όσα είχε σχολιάσει ο Δημήτρης Παπανώτας, ανέβασε αρχικά το εξής μήνυμα:

«Όσο εύστοχα ο κορυφαίος δημοσιογράφος προσδιόρισε την ηλικία μου (είμαι 44 και όχι 50+) άλλο τόσο εύστοχα ήταν και όλα τα υπόλοιπα που έγραψε… η επιτομή της αξιοπιστίας. Καλή σεζόν».

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά συνέχισε με ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό και ακόμα πιο μεγάλο κείμενο:

«’’Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα’’ γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά… Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα… Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;

Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από τις ειδήσεις. Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ΄να όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αρκέστηκε να δηλώσει για τα παραπάνω στο gossip-tv.gr:

«Δεν έχω κόντρα με κανέναν και δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Ο κόσμος θυμάται τι πορεία έχει ο καθένας».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ