Τάσος Κωστής: Η απίστευτη ατάκα για την Καζαριάν «Τι θα ερμηνεύσει; Κάτσε να δούμε αν διαβάζει…»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», όταν όμως τον ρώτησαν για την Ειρήνη Καζαριάν που θα ερμηνεύσει Ίψεν, ο ηθοποιός ξέσπασε!

Ο Τάσος Κωστής είπε αρχικά: «Έχω δικό μου μποστάνι, είμαι λίγο αναρχοαυτόνομος. Δεν έχω ανάγκη να πάω σε κάποιον να πάρω ντομάτα, κουνουπίδι, αγγούρι, μαϊντανό, κόβω τα δικά μου. Σταρ στην Ελλάδα ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Κούρκουλος, με την έννοια του σταρ. Η Τζένη Καρέζη ήταν ο αντίθετος πόλος της Αλίκης.»!

Ξέσπασε ο Τάσος Κωστής μόλις άκουσε ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν!

Και όταν ρωτήθηκε για την Ειρήνη Καζαριάν είπε: «Ας παίξουν πρώτα, μη τα πιάνουμε τα παιδιά και τα… πνίγουμε. Έχει ένα όνειρο, ίσως θράσος, πες το όπως θες… Και λέει θα παίξει… Κάτσε να παίξει και θα δούμε το αποτέλεσμα. Γιατί; Είμαστε καλύτεροι εμείς οι άλλοι, οι μεγαλύτεροι, οι σαχλαμάρες όλοι που πριν δούμε την ταινία του Γαβρά, όλοι γράψαμε… δεν μας αρέσει και σκ…ά είναι. Τι παπ…ά είναι αυτή η ελληνική; Θα ερμηνεύσει… Είπες κι εσύ μια κουβέντα υπερβολική. Τι θα ερμηνεύσει; Κάτσε πρώτα να διαβάσει το κείμενο να δούμε αν το διαβάζει.»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ