Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το μνημόσυνο 40 ημερών και το μήνυμα του Πορτοκάλογλου που ραγίζει καρδιές!

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Πάνε σχεδόν 40 ημέρες από την μαύρη εκείνη ημέρα της είδησης ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια ανάμεσά μας. 

Σήμερα, στενοί φίλοι και συγγενείς θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του και έκαναν επιμνημόσυνη δέηση στον αγαπημένο του τόπο, τους Πτελεούς Πηλίου, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος τραγουδοποιός.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν προγραμματισμένο σήμερα το πρωί το μνημόσυνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού. Την πρωτοβουλία είχαν στενοί του φίλοι από την περιοχή που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επί σκηνής μιας και ο τελευταίος πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά την κοινή τους συναυλία στον Βόλο, θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον αξέχαστο φίλο του με τον δικό του τρόπο. Ανέβασε λοιπόν μία κοινή τους φωτογραφία από εμφάνισή τους και έγραψε στη λεζάντα: «Κοντεύουν κιόλας 40 μέρες κι ακόμη δεν το πιστεύουμε!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here