Οικονομάκου: «Τους πρώτους μήνες, όταν δεν είχα βοήθεια με το παιδί, έτρωγα πρωινό το απόγευμα»

Η Αθηνά Οικονομάκου για τέταρτη σεζόν πρωταγωνιστεί στο «Έλα στη θέση μου», αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει μπει και σε έναν άλλο, ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της: εκείνον της μητέρας.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για το τι αναθεώρησε έπειτα από τη γέννηση του γιου της Μάξιμου.

«Δεν ξέρω αν αναθεώρησα. Σίγουρα με επηρεάζουν λιγότερο κάποια πράγματα και έχουν άλλα προτεραιότητα στη ζωή μου».

Και με τις ενοχές πώς τα πήγε; Πώς διαχειρίστηκε την επιστροφή της στον επαγγελματικό στίβο και τον πρώτο μικρό αποχωρισμό από το παιδί της;

«Πέρασα την περίοδο των ενοχών. Και πριν επιστρέψω στη δουλειά και κατόπιν, όταν άρχισα να δουλεύω για πολλές ώρες. Όμως βρήκα σχετικά γρήγορα την ισορροπία. Το σημαντικό για μένα είναι όταν είσαι με το παιδί σου να περνάς εποικοδομητικό χρόνο. Όχι απλώς χρόνο. Δεν είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερο για ένα παιδί να ζει με μια μητέρα που δεν εργάζεται. Δεν λέω ότι είναι χειρότερο. Απλώς δεν ξέρω αν είναι πιο εποικοδομητικός ο χρόνος της από αυτόν που θα περάσω εγώ πέντε-έξι ώρες τη μέρα με το παιδί μου.

Είμαι εκεί και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι πλήρης από τη δουλειά και τη «φυσιολογική» καθημερινότητα που ζω. Δεν ξέρω αν θα ήμουν το ίδιο καλά και ισορροπημένη αν τα είχα παρατήσει όλα για το παιδί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω όλα για να γίνω μητέρα. Σκέφτηκα ότι όλα συνδυάζονται και πλέον στην πράξη βλέπω ότι γίνεται. Όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα συνδυάσεις. Αρκεί να έχεις όριο και μέτρο».

Όσο για την εικόνα της και την πίεση που μπορεί να δεχτεί μια γυναίκα που εργάζεται στο θέαμα και άρα το φαίνεσθαι, είναι μεταξύ των εργαλείων της δουλειάς της;

«Δεν είχα τέτοιου είδους αγωνία. Ακόμα και πριν γεννήσω, οι κρούσεις για να συνεχίσω στη σειρά ήταν συνεχείς. Δεν είχα αυτό το άγχος. Σχετικά με το ζήτημα των κιλών, παρότι πήρα 23 κιλά, δεν χρειάστηκε να πασχίσω πολύ για να τα χάσω.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάθεται λεπτό. Είμαι αεικίνητη. Κι αυτό βοηθά στα να χάσεις βάρος και να διατηρηθείς fit. Ειδικά τους πρώτους μήνες, όταν δεν είχα καμία βοήθεια με το παιδί, μπορεί να έτρωγα πρωινό στις 4 το απόγευμα και μέχρι τότε να μη είχα βάλει ούτε νερό στο στόμα μου από το τρέξιμο. Ένα νεογέννητο έχει πολλές ανάγκες και πολλές απαιτήσεις. Δεν μπορεί να το διανοηθεί άνθρωπος αν δεν έχει παιδί. Όταν λέω ότι δεν προλάβαινα να πιω ούτε νερό, κυριολεκτώ», είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ