Μεσάνυχτα: Η Ελένη που έφυγε από το GNTM συγκινεί: Ο θάνατος της μητέρας της & η ανάδοχη οικογένεια

Μεσάνυχτα: Μπορεί η Ελένη Ασημάκη να μην έμεινε ούτε μία ημέρα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων καθώς στο τέλος της διαδικασίας των bootcamp, οι κριτές της ανακοίνωσαν πως λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε, έπρεπε να αποχωρήσει, γνωρίζει μεγάλη δημοσιότητα λόγω της συγκλονιστικής ζωής που έχει ζήσει, αν και πολύ νεαρή σε ηλικία.

Η Ελένη, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για αυτή την τόσο δύσκολη ζωή. Με γλυκύτητα αλλά και νοσταλγία μίλησε για τη μητέρα της την οποία έχασε όταν ήταν μόλις οκτώ ετών.

Όπως είπε στην παρουσιάστρια, τότε αναγκάστηκε να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Όπως είπε η πανέμορφη Ελένη πιστεύει πως τη βοήθησε αυτή η εμπειρία καθώς έμαθε πράγματα που με τη δική της οικογένεια δεν θα μάθαινε.

«Σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ένιωθα ότι η μητέρα μου ήταν δίπλα μου» είπε η Ελένη η οποία κατάγεται από τη Νιγηρία την οποία έχει επισκεφτεί μόλις δύο φορές στη ζωή της.

Η Ελένη αποκάλυψε τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την αναγκάζει να κάνει μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξή της…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ