Αλβανός βρίζει χυδαία τη χώρα μας και υπάλληλο ΚΕΠ που του είπε ότι κόλλησε το μηχάνημα για το κοινωνικό εισόδημα – Δείτε τι είπε

Αυτή ήταν η απάντηση του Αλβανού όταν εργαζόμενη σε ΚΕΠ της Αττικής του είπε ότι δεν μπορεί να του κάνει την αίτηση για το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης, λόγω προσωρινού προβλήματος της εφαρμογής

Αυτός ο Αλβανός όταν καταφέρει να κάνει την αίτηση για το ΚΕΑ και θα του εγκριθεί γιατί έχει μηδενικό εισόδημα λόγω… μαύρης εργασίας. Θα παίρνει λοιπόν κάθε μήνα από τους φόρους αλληλεγγύης των ”κωλ οελλήνων”, 200 ευρώ αυτός. 100 η γυναίκα του και 50 το παιδί του.

Όταν το διάβασα, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση μια γιαγιάς Ελληνίδας πρόσφατα που δούλεψε όλη της την ζωή στα χωράφια με αξιοπρέπεια έκανε παιδιά εγγόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Μεγάλωσε την Ελλάδα η γιαγιά και με δάκρυα στα μάτια είπε: “Παιδί μου η σύνταξη που παίρνω είναι πολύ μικρή δεν μου φτάνει ούτε για φάρμακα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω να ζήσω. Βλέπω τα εγγονάκια μου και μου ραγίζει η καρδιά που δεν έχω να τους δώσω ένα χαρτζιλίκι”.

Και συνεχίζει: “Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα είναι πιο τραγικά και από την κατοχή του ΄40. Τότε ο Έλληνας δεν είχε να φάει αλλά πολέμαγε με αξιοπρέπεια και ήταν περήφανος”.

Σήμερα τα λεφτά που περνάνε από την χώρα τα καρπώνονται οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί και οι λαθρομετανάστες μέσω της κυβερνητικής πολιτικής. Ο Έλληνας ξεφτιλίζεται από τη ίδια του την ηγεσία και παρ όλα αυτά δεν αλλάζει τίποτα.

Ποιος Έλληνας θα πήγαινε μέσα στην Αλβανία να μιλήσει έτσι; Θυμάστε τον Νίκο Γκούμα; Που τόλμησε  -όχι να βρίσει τους Αλβανούς- αλλά να μιλήσει Ελληνικά μέσα στο καφενείο της Χειμάρρας, και αμέσως οι Αλβανοί εθνικιστές τον πάτησαν με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν επειδή απαγόρευαν τα Ελληνικά στο καφενείο!

Και τέλος η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα προχθές που βρήκε βασανιστικό θάνατο από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Αλβανίας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ