Λίβερπουλ: Οπαδοί της μπέρδεψαν τη Γκενκ με τη Γκεντ κι έχασαν το ματς.


Απίστευτη παρανόηση δύο οπαδών της Λίβερπουλ, οι οποίοι μπέρδεψαν τη Γκενκ με τη… Γκεντ, ταξιδεύοντας στη λάθος πόλη του Βελγίου χωρίς να καταφέρουν εντέλει να παρακολουθήσουν τη χθεσινή νίκη της ομάδας τους από τις κερκίδες του γηπέδου.

Η Λίβερπουλ χθες το βράδυ (24/10) επικράτησε εύκολα της Γκενκ μέσα στο Βέλγιο με 4-1 και σκόρπισε τη χαρά σε όλους τους φίλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του “Λούμινους Αρένα”.

Ανάμεσα σε αυτούς ΔΕΝ ήταν δύο φίλοι της ομάδας, οι οποίοι μπέρδεψαν τη Γκενκ με τη Γκεντ, με αποτέλεσμα αντί να βρεθούν στη Λιμβουργία όπου εδρεύει η χθεσινή αντίπαλος της Λίβερπουλ, να καταλήξουν 150 χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στη Γάνδη όπου εδρεύει η Γκεντ.

Αποτέλεσμα ήταν φυσικά να μείνουν με τα εισιτήρια στα χέρια και να μην προλάβουν να φτάσουν εγκαίρως στη σωστή πόλη, για το ματς. Πάντως εντελώς χαμένοι δεν βγήκαν…

Αυτό γιατί οι άνθρωποι της Γάνδης είδαν τις φωτογραφίες των δύο οπαδών των “κόκκινων”, που κυκλοφόρησαν στα social media και αποφάσισαν να τους προσκαλέσουν να μείνουν στην πόλη του δυτικού Βελγίου και να παρακολουθήσουν δωρεάν τη σημερινή αναμέτρηση της με τη Βόλφσμπουργκ για το Europa League.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία με τους δύο φίλους της Λίβερπουλ σε… άλλη πόλη


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ