Ολυμπιακός: Πρώτη δήλωση από Νικοπολίδη μετά την επιστροφή.


Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και μίλησε για το νέο του πόστο στην ομάδα, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί την ομάδα του Πειραιά.

Μετά το πόστο του παίκτη και του προπονητή, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει και έναν τρίτο ρόλο στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, όντας ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στο σύλλογο, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα του συνεργασία με την ομάδα και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η δήλωση του Νικοπολίδη

«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο, αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.

Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ