Ζενίτ – Παναθηναϊκός LIVE: Νέο ξεκίνημα ψάχνει το Τριφύλλι.


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην έδρα της για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, στην οποία οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την πρεμιέρα της διοργάνωσης.Παρακολουθήστε LIVE το Ζενίτ – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

 

 

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ξεκίνησε με νίκη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στη σεζόν, καταβάλλοντας την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ακολούθησαν όμως δύο ήττες στον πόντο με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και την Αρμάνι Μιλάνο στην έδρα της, γεγονός που δεν επιτρέπει και νέο “στραβοπάτημα” στην Αγία Πετρούπολη.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Ιταλικά “πολυβόλα”… άλωσαν το ΟΑΚΑ! – videos

Η νεοφώτιστη στη διοργάνωση Ζενίτ όμως, μετά από δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, έκανε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και έρχεται με… φόρα για τη “μάχη” με τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η μόνη απώλεια για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αφορά τον Νίκο Παππά, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν είχε μπει ακόμη… στα βαθιά, έχοντας μηδενική συμμετοχή στα πρώτα ματς της διοργάνωσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ