Αυτή είναι η μπύρα με το 100% ελληνικό κριθάρι στην καρδιά!


Τι θα πιεις; Μα, μια παγωμένη ΑΜΣΤΕΛ, φυσικά! Το λες και στο πρόσωπό σου σχηματίζεται η εικόνα της ευχαρίστησης, κάθε στιγμή και κάθε φορά. Το χρυσαφί υγρό πέφτει κι ο πυκνός αφρός του στολίζει το ποτήρι σου. Η μπύρα φτάνει στον ουρανίσκο σου και η εικόνα της ευχαρίστησης γίνεται αίσθηση ολοκληρωτικής απόλαυσης…

Όταν μάλιστα είδες τη νέα της διαφήμιση, ένιωσες πραγματική περηφάνια. Δεν ήξερες όλα αυτά που κρύβονται πίσω από την μπύρα που φτάνει στο ποτήρι σου, τώρα όμως, νιώθεις μέλος αυτής της οικογένειας που φτιάχνει μπύρα από 100% ελληνικό κριθάρι. Είδες εικόνες βγαλμένες από τις αναμνήσεις σου: Καλοκαίρι στο χωριό, το πρωί βόλτα στα χωράφια να… κάνεις πως βοηθάς τους παππούδες και το μάτι σου να πλανιέται στους χρυσοκίτρινους κάμπους. Το βράδυ, στην πλατεία του χωριού, να παίζεις με τα παιδιά κυνηγητό και οι μεγάλοι να πίνουν την μπύρα τους, στο καφετί μπουκάλι με την κόκκινη ετικέτα.

Δεν είναι όμως μόνο οι εικόνες που μίλησαν στην παιδική σου μνήμη, είναι η μουσική – ένα αγαπημένο λαϊκό τραγούδι – αλλά και το ίδιο το μήνυμα που δέχεσαι, σαφές και απλό: Η ΑΜΣΤΕΛ έχει 100% ελληνική καρδιά. Πρόσωπα αυθεντικά και οικεία σου μιλούν για την αλήθεια τους, με χιούμορ και με πραγματική αγάπη: Το κριθάρι, ο ήλιος, το χωριό και οι άνθρωποι είναι τα απλά συστατικά μιας μεγάλης μπύρας που ξέρεις πλέον πώς παράγεται, πώς φτάνει από το χωράφι στο ποτήρι σου – όπου κι αν είσαι. Είναι οι «δικοί» σου άνθρωποι που φροντίζουν για την ποιότητά της και είσαι εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι που την απολαμβάνετε όταν ετοιμαστεί.

Αυτό που κάνει την καμπάνια της αγαπημένης μας μπύρας όμως να ξεχωρίζει και να καταγράφεται ως πραγματικά πρωτοποριακή είναι οι πρωταγωνιστές της: Είναι οι αληθινοί αγρότες της ΑΜΣΤΕΛ και όχι ηθοποιοί! Αυτοί οι πραγματικοί ήρωες πίσω από την καλλιέργεια του κριθαριού, που για πρώτη φορά βγαίνουν μπροστά και σου μιλούν για τη δουλειά τους με αγάπη και χιούμορ. Το αγαπημένο λαϊκό τραγούδι γίνεται η φωνή τους και λέει την αλήθεια τους: «Στην καρδιά» είναι η ΑΜΣΤΕΛ, γιατί είναι το έργο τους το κριθάρι, το «παιδί» τους και πονούν που το βλέπουν να φεύγει, ανησυχούν για την τύχη του, ζητούν από αυτόν που είναι μαζί τους να «το προσέχει». Η χαρά τους όταν επιστρέφει είναι τόσο μεγάλη γιατί βλέπουν ότι εξελίχθηκε, πως μεταμορφώθηκε στην αγαπημένη τους μπύρα, πως «πέτυχε» το σκοπό του και «επέστεψε» για να γιορτάσουν όλοι μαζί…

Βλέπεις, άλλωστε, τους αγρότες να καλλιεργούν το κριθάρι τους για την ΑΜΣΤΕΛ. Δεν είναι φυσικά μόνο εκείνοι, αφού το κριθάρι που χρησιμοποιείται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την παραγωγή της συγκεκριμένης μπύρας καλλιεργείται συνολικά σε 170.000 στρέμματα ελληνικής γης από 2.500 αγρότες και μάλιστα με το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού για την παραγωγή μπύρας στη χώρα μας – μια ενέργεια, που όχι μόνο διασφαλίζει την ποιότητα της μπύρας, αλλά επίσης στηρίζει ουσιαστικά την ελληνική ύπαιθρο, τον Έλληνα αγρότη, την ελληνική επαρχία και την ελληνική γεωργία σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Τώρα γνωρίζεις πώς η ΑΜΣΤΕΛ φτάνει στο ποτήρι σου κι έχεις την εξήγηση: Η αγαπημένη σου μπύρα έχει στην καρδιά της 100% ελληνικό κριθάρι, έχει την αυθεντικότητα του τόπου σου κι αυτό βγαίνει στη γεύση της. Δεν πίνεις «απλά μια μπύρα», πίνεις τη μπύρα που δημιουργήθηκε από αγρότες που αγαπούν τη δουλειά τους κι από μια εταιρία που ενδιαφέρεται τόσο για τον πελάτη της όσο και για τον συνεργάτη της, και «τον βγάζει μπροστά»: Είναι η μπύρα με το 100% ελληνικό κριθάρι στην καρδιά κι αυτό δεν είναι πια απλώς μια φράση, είναι για ΄σένα μια εικόνα που μιλάει και στη δική σου καρδιά!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ