Μιλγουόκι Μπακς: “Βροντερό” διπλό στο Χιούστον του Χάρντεν. Triple double o Αντετοκούνμπο – videos


Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν δυναμική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα του NBA, καθώς ξεκίνησαν με μεγάλο διπλό στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς του Χάρντεν και του Γουέστμπρουκ, με σκορ 117-111. Έγραψε ξανά ιστορία με triple double ο Αντετοκούνμπο.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς με triple double στην πρεμιέρα του NBA, τα “ελάφια” ξεκίνησαν τη σεζόν με σπουδαίο διπλό στο Χιούστον επί των Ρόκετς.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με 16 πόντους, οι Μπακς ήταν ασταμάτητοι στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψαν το παιχνίδι, αν και χρειάστηκε να αγωνιστούν και ένα πεντάλεπτο χωρίς τον Greek Freak που αποβλήθηκε με 6 φάουλ.

O MVP της περασμένης σεζόν στο NBA τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ και μία τάπα πάνω στον Χάρντεν, ο οποίος με τη σειρά του είχε 19 πόντους και 14 ασίστ. Για τους νικητές, ο Μάθιους προσέθεσε 14 πόντους και ο Ιλιάσοβα 13 με κρίσιμα σουτ στο τέλος, ενώ για τους φιλοξενούμενους, κορυφαίος ήταν ο Γουέστμπρουκ με 24 πόντους και 16 ριμπάουντ.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ