Επεισόδιο με τον Χάρβει Γουάινστιν σε βραδιά ηθοποιών σε μπαρ στη Νέα Υόρκη


Ο Χάρβει Γουάινστιν ο οποίος έχει κατηγορηθεί από δεκάδες γυναίκες για βιασμό βρήκε το μάστορά του.
Δυο γυναίκες ηθοποιοί τον έκραξαν σε μπαρ γεμάτο ηθοποιούς και οι άνδρες από κάτω τις γιούχαραν.
Ο ίδιος ανέκφραστος παρακολουθούσε το σκηνικό.

Ο Χάρβει Γουάινστιν δεν κρύβεται πια. Ο άνθρωπος που εξαιτίας του δημιουργήθηκε ένα παγκόσμιο κίνημα. Ο άνθρωπος – ντροπή για το ανδρικό φύλο σύμφωνα με όσα του καταμαρτυρούν, ο οποίος είναι ελεύθερος με εγγύηση μετά τις κατηγορίες για δεκάδες βιασμούς, κυκλοφορεί και μάλιστα σε στέκια ηθοποιών!

Η εικόνα αυτή, του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα του Χόλιγουντ μέσα σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη να είναι περιστοιχισμένος από γυναίκες και να διασκεδάζει σα να μην συμβαίνει τίποτα προκάλεσε την οργή δυο γυναικών που δεν θέλησαν να το αφήσουν έτσι.

Μια από αυτές, η Zoe Stuckless, σηκώθηκε και στάθηκε απέναντί του. «Στέκομαι ένα μέτρο μακριά από έναν γ@μημενο βιαστή και κανείς δεν λέει τίποτα;», άρχισε να φωνάζει. Κι ενώ κανείς δεν αντιδρούσε, δυο από τους σωματοφύλακες του Γουάινστιν την πέταξαν έξω από το μπαρ. Την ώρα δε που τα έλεγα αυτά η κοπέλα ο Γουάινστιν στεκόταν ατάραχος.Δείτε το ξέσπασμα της νεαρής γυναίκας

Το μπαρ λέγεται Downtime και η βραδιά ήταν μόνο για ηθοποιούς, μουσικούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς. Και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Γουάινστιν ήταν περιστοιχισμένος από νεαρές κοπέλες… «Δεν κρυβόταν», έγραψε μετά η Stuckless. «Είχε έρθει για να δει νεαρές ηθοποιούς να είναι ευάλωτες στην σκηνή».

Του ξεσπάσματος της νεαρής γυναίκας είχε προηγηθεί ένα νούμερο σταντ απ από μια κωμικό την Kelly Bachman η οποία ενώ ήταν στην σκηνή αναγνώρισε τον Γουάινστιν. Και η μη αντίδραση του κοινού προκάλεσε το ξέσπασμα της Stuckless. Μάλιστα, την ώρα που η κωμικός αναφερόταν χωρίς να κατονομάζει τον Γουάινστιν σ’ εκείνον απαξιωτικά κάποιοι άνδρες την γιούχαραν.

«Αισθάνομαι λίγη ένταση. Κανείς άλλος; Είμαι κωμικός και είναι η δουλειά μας να δείχνουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ξέρουμε ποιος είναι; Είναι ένας Φρέντι Κρούγκερ μέσα στο δωμάτιο». Η κωμικός εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ποτέ δεν αντιμετώπισε τους βιαστές της. Κοιτάζοντας τον Γουάινστιν είπε: «Έτσι γενικά, άντε γ@μ@σου».

Με πληροφορίες από DailyMail

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ