Ιμπραΐμοβιτς: ”Αν φύγω ο κόσμος θα ξεχάσει την ύπαρξη του MLS”


Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε άλλη μία δήλωση από αυτές που συνηθίζει, σχολιάζοντας με μοναδικό τρόπο τη φημολογία που τον θέλει να εξετάζει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην Ευρώπη.

Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στη συμπολίτισσα Λος Άντζελες FC δεν αποδείχτηκαν αρκετά για τους Γκάλαξι αφού αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ του MLS. Παρ’όλα αυτά ο Σουηδός “σκόραρε” ξανά με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

Ο Ζλάταν σχολίασε με τον γνωστό… “μετριοπαθή” τρόπο, τις φήμες που τον θέλουν να συζητάει με διάφορες ομάδες για ενδεχόμενη μετεγγραφή και επιστροφή στην Ευρώπη, λέγοντας πως το ζήτημα είναι τι θα κάνει το MLS χωρίς αυτόν αν φύγει και όχι τι θα κάνει ο ίδιος. Οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω …  Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, αλλά αυτό είναι σαν προπόνηση για μένα. Αυτό το γήπεδο είναι τόσο μικρό για μένα. Είναι σαν να πηγαίνω βόλτα σ’ ένα πάρκο. Εάν μείνω θα είναι καλό για το MLS γιατί θα το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Εάν δεν μείνω, κανείς δεν θα θυμάται το MLS».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ