Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ολιβέιρα: “Ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας αλλά δεν είναι και η… Μπαρτσελόνα”


Σύνθημα νίκης για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα που υπογράμμισε πόσο πολύ θέλει να σκοράρει στο Φάληρο και να δει την ομάδα να φεύγει με τη νίκη ενώ τόνισε πως ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλή ομάδα και έχουν τη δύναμη της έδρας αλλά δεν υπάρχει λόγος φόβου.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΑΕΚ την Κυριακή (27/10) στο”Γεώργιος Καραϊσκάκης” και δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να σκοράρει ενώ τόνισε πόσο πιστεύει σε νίκη της ομάδας του αφού όπως είπε ο Ολυμπιακός είναι μεν καλή ομάδα και παίζει εντός έδρας αλλά δεν είναι και… Μπαρτσελόνα.Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα στο κανάλι του ΟΠΑΠ

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Πρέπει να έχουμε στόχο σε κάθε ματς τη νίκη. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον τίτλο αλλά δεν είναι καθοριστικό».

Για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού: «Φυσικά είναι μια δυνατή ομάδα παίζει στην έδρα της. Έχουν όμως αδυναμίες που φάνηκαν και στο ματς με τον ΟΦΗ. Οπότε, νομίζω δεν είναι και ανίκητοι. Θα είναι δύσκολο γιατί είναι καλή ομάδα που παίζει δυνατά στην έδρα της, αλλά με όλο τον σεβασμό, δεν είναι και η Μπαρτσελόνα».

Για το πόσο πολύ θέλει να σκοράρει: «Θέλω πολύ να σκοράρω. Αλλά αν με ρωτούσαμε τι θέλω πραγματικά είναι να κερδίσουμε ακόμα κι αν δε βάλω γκολ. Μου αρέσει να κερδίζω».

Για την συνεργασία του με τον Λιβάγια: «Νομίζω πως γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα. Είμαστε ακόμα στην αρχή γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινα εκτός εβδομάδες. Αλλά νομίζω η συνεργασία μου με τον Μάρκο είναι πολύ καλή και όσο περισσότερο γνωριζόμαστε, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει».

Η υπόσχεσή του στον κόσμο: «Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να τους κάνω χαρούμενο, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Φυσικά όλοι βλέπουν ότι δεν έχω δείξει το καλύτερο που μπορώ ακόμα, αλλά θα έρθει και αυτό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ