Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο μπασκετμπολίστα – Πέθανε η αδελφή του σε ηλικία 40 ετών (pics)


Δύσκολες ώρες περνά ο Σακίλ Ο» Νιλ.

Ο παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ έχασε την αδελφή Ayesha Harrison-Jex η οποία σε ηλικία 40 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο 47χρονος Σακίλ απουσίασε γι» αυτό τον λόγο από την τηλεοπτική εκπομπή για το NBA που παρουσιάζει και βρίσκεται με την οικογένεια του στη Φλόριντα.

Δείτε στην gallery την αδικοχαμένη αδελφή του Σακίλ Ο»Νιλ:

Ο Σακίλ Ο»Νιλ (Shaquille Rashaun O»Neal, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, πρώην ράπερ και νυν αναλυτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Inside the NBA. Έχει ύψος 2,16 και αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ. Με βάρος 147 κιλά ήταν ένας από τους βαρύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ στο NBA. Καθ «όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας του, χρησιμοποίησε το μέγεθος και τη δύναμή του για να υπερισχύσει των αντιπάλων του στο σκοράρισμα και τα ριμπάουντ.

Μετά την καριέρα του στο Louisiana State University, ο Ο»Νιλ επιλέχθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ στην πρώτη γενική επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 1992. Γρήγορα έγινε ένας από τους κορυφαίους σέντερ στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας το βραβείο Rookie of the Year την σεζόν 1992-93 και αργότερα οδηγώντας την ομάδα του στους τελικούς του NBA το 1995. Μετά από τέσσερα χρόνια με τους Μάτζικ, υπέγραψε ως ελεύθερος παίκτης με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 1996. Κέρδισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα το 2000, 2001, και το 2002.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ