Έλα στη θέση μου: Τα ψέματα και η μεγάλη σύγκρουση (photos)


Έλα στη θέση μου: Τα ψέματα της Ρενάτας φαίνεται να έχουν μεγαλύτερες συνέπειες από ό,τι φανταζόταν στην αρχή η ίδια.

Προκειμένου να κρύψει από τον Αχιλλέα τις μυστικές συναντήσεις της με τον Ηλιάδη αλλά και την πραγματική της ιδιότητα από εκείνον παίρνει μία πρωτοβουλία που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον σύζυγο της και τη Φαίη.

Η Ρενάτα λέει απανωτά ψέματα στον Αχιλλέα και ελπίζει πως δεν θα έρθει η στιγμή που θα μάθει όσα του κρύβει. Η ίδια θέλει, όμως, να μάθει όσα αφορούν τον Μάρκο και συναντάει τη Λατάνια ζητώντας της να της αποκαλύψει όσα ξέρει.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, αφού έχει αντιληφθεί πως κάποιος τον παρακολουθεί, καταφέρνει και ξεμπροστιάζει τον ντετέκτιβ της Φαίης και τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Το βράδυ, η Ρενάτα είναι άρρωστη και παραμιλάει στον ύπνο της.

Η κοπέλα αρχίζει να προδίδει πολλά πράγματα για τις συναντήσεις της με τον Μάρκο ενώ βλέπει και ένα περίεργο όνειρο και ξυπνάει έντρομη. Όλη αυτή η ιστορία την έχει επηρεάσει πολύ και την επόμενη μέρα πηγαίνει στη Φλωρέτα. Η Ρενάτα, μετά το όνειρο που είδε, ανοίγει την καρδιά της στη Φλωρέτα και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας ενημερώνει τη Φαίη για τα άσχημα οικονομικά της Sofo και οι δύο συμφωνούν πως πρέπει να κάνουν κάτι για την εταιρεία άμεσα καθώς διαφορετικά θα καταστραφούν.

Ταυτόχρονα, η Ρενάτα συναντιέται ξανά με τον Μάρκο, ενώ παράλληλα φοβάται ότι μπορεί η Φαίη να έχει φωτογραφίες της από τις συναντήσεις της με τον Ηλιάδη και να τις δείξει στον Αχιλλέα.

Αυτό, όμως, που όλοι απεύχονται είναι να μην αποσύρει ο Μάρκος τα κεφάλαια του και οδηγηθεί η Sofo στην καταστροφή. Το επόμενο πρωί η Ρενάτα συμφωνεί με τη Φαίη να γίνει το ΔΣ στη Sofo, αλλά αρνείται να παρευρεθεί και ο Ηλιάδης.

Η Ρενάτα τα παίζει όλα για όλα με τον Μάρκο και ψαρεύει τις αντιδράσεις του Αχιλλέα, σε περίπτωση που μάθαινε ότι έχουν γνωριστεί ήδη.

Η Ρενάτα καταφέρνει να πείσει τον Μάρκο να μην εμφανιστεί στο ΔΣ και στη συνέχεια παίρνει πρωτοβουλία και προτείνει στους μετόχους να σώσουν τη Sofo χωρίς ξένους επενδυτές. Αυτή η κίνηση, όμως, την οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Αχιλλέα και τη Φαίη, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως το έκανε προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση με τον Μάρκο για να μην καταλάβει ο τελευταίος πως εκείνη είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας. Από την άλλη, ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να ενημερώσει τον Μάρκο για το τι έγινε στο ΔΣ.

Θα καταφέρει η Ρενάτα να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα της ή θα αποκαλυφθούν όλα;

Πηγή: My TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ