Άγριες Μέλισσες: Δολοφονική επίθεση στον Κυπραίο – Ποιος τον θέλει νεκρό; (photos)


Άγριες Μέλισσες: Η παρουσία του Κυπραίου στο Διαφάνι έχει αρχίσει να απασχολεί πολλούς,ενώ μάλιστα, δέχεται δολοφονική επίθεση με σουγιά!

Ο Μελέτης είναι αυτός ο οποίος επιτίθεται στον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγμή και ο Μιλτιάδης με τον Κωνσταντή έχουν έναν άσχημο καβγά. Παράλληλα, η Ασημίνα είναι έτοιμη να προδώσει το μεγάλο της μυστικό.

Η Ανέτ, θέλοντας να βοηθήσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, τους προτείνει να ζήσουν στο σπίτι της στο Παρίσι μακριά από τις εντάσεις και τις διχόνοιες. Αυτή η πρόταση βρίσκει σύμφωνο τον Νικηφόρο, αλλά η Ασημίνα δεν είναι σίγουρη πως μπορεί να φύγει και να εγκαταλείψει το σπίτι και τις αδελφές της. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος αποφασίζει να ξεσηκώσει τους εργάτες του Δούκα για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες, ενώ η Ελένη μαθαίνει επιτέλους τον λόγο για τον οποίο ο Λάμπρος δεν γύρισε ποτέ πίσω για να την παντρευτεί.

Θύμα επίθεσης ο Κυπραίος

Παράλληλα, ο Νέστορας πείθει τον Προύσαλη να καλέσουν τον ιατροδικαστή για τα ευρήματα στις φωτογραφίες του νεκρού Γιάννου, ενώ ο Μελέτης ανακρίνεται για τον θάνατο του νεαρού και ο ενωμοτάρχης προσπαθεί να τον πιέσει για να μάθει την αλήθεια. Το βράδυ, κάποιος αποφασίζει να απαλλαγεί από τον Κυπραίο μια για πάντα. Ο άντρας δέχεται δολοφονική επίθεση από τον Μελέτη με έναν σουγιά. Ωστόσο, ο Μελέτης δεν ολοκληρώνει το έργο του και ο Κυπραίος καταφέρνει να επιζήσει.

Ο Δούκας εκβιάζει τον ιατροδικαστήΔούκας και Κυπραίος

Ο Κυπραίος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει στην Ελένη πως ενδιαφέρεται για εκείνη και καθημερινά την πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δεν έχει αντιληφθεί, όμως, πως ο Νέστορας έχει αρχίσει ήδη να υποψιάζεται το διπλό πρόσωπο του. Από την άλλη, η Μυρσίνη, θέλοντας να διαλύσει τον επερχόμενο γάμο του Νικηφόρου, καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές της Ασημίνας.

Η ίδια αρχίζει να εφαρμόζει το σχέδιο της στέλνοντας την κόρη της Πηνελόπη να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι τους. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας πληροφορείται την άφιξη του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στον θάνατο του Γιάννου και αρχίζει να νιώθει πως απειλείται. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης και ο Κωνσταντής συναντιούνται τυχαία και έχουν μια σύγκρουση που κινδυνεύει να καταλήξει… θανάσιμη, θείος και ανιψιός πιάνονται στα χέρια μέσα στο καφενείο και η έχθρα ανάμεσα τους μεγαλώνει. Τότε, η Βιολέτα αναγκάζεται να διώξει τον Κωνσταντή, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τη συμπεριφορά του.

Την επόμενη μέρα ο Δούκας συναντάει τον ιατροδικαστή Σκαραγκά που έχει αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου και τον εκβιάζει να αλλοιώσει το πόρισμα της νεκροψίας του ανιψιού του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ