Πρόβλημα για την ΑΕΚ. Θλάση ξανά ο Τσιγκρίνσκι


Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό αμυντικό να έχει υποστεί τελικά θλάση πρώτου βαθμού και να χάνει τουλάχιστον το παιχνίδι με τον Άρη στην 11η αγωνιστική της Superleague.

Οι συχνοί τραυματισμοί στέρησαν από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μια τεράστια καριέρα που τον είχε φθάσει μέχρι και τη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τα προβλήματα να μην εκλείπουν ότι κατά την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός αμυντικός υπέστη έτσι έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό, με τις εξετάσεις του να δείχνουν θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και να τον θέτουν εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ο Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και ξεκίνησε θεραπεία.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι διεθνείς παίκτες της ομάδας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ