GNTM τελικός: Απίστευτο! H Tyra Banks σχολιάζει το αποτέλεσμα του ελληνικού τελικού και απορεί…


GNTM τελικός: Δεν έφταναν οι χιλιάδες καταγγελίες στο twitter, δεν έφτανε το κράξιμο γενικά στα social media, ήρθε και η Tyra Banks να αναρωτηθεί τι «κακό» συνέβη στον ελληνικό τελικό και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.

Ναι, απίστευτο κι όμως αληθινό… εκεί έφτασε η χάρη του… απρόσμενου αποτελέσματος.

Θυμίζουμε τι συνέβη το βράδυ του τελικού που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την παίκτρια που ήθελε να βγει νικήτρια μέσα από την ειδική πλατφόρμα του καναλιού, η οποία όμως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος… έπεσε.

Το γεγονός πως το σύστημα έπεσε, έφερε την απόλυτη ανατροπή. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως οι νικήτριες θα είναι δύο (λόγω ισοβαθμίας 112-112, μετά την ψηφοφορία των κριτών) και από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα και ο κόσμος δεν ψήφισε, νικήτριες στέφθηκαν και η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η Tyra Banks, το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model έκανε μια ανάρτηση και ζήτησε να μάθει τι συνέβη.

«Έχω ακούσει πολλά για τον ελληνικό τελικό του GNTM. Μπορεί κάποιος από τους τηλεθεατές ή τους παραγωγούς του show να κοινοποιήσει τι συνέβη; Δεν ελέγχω όλες τις εκδοχές παγκοσμίως του Νext Top Model αλλά πραγματικά ενδιαφέρομαι», έγραψε στο twitter της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ